Ja to ale nepochopim.... vacsinou sa ide pri novsich veciach k lepsiemu, no ked som spustil este kedysi Dirt 2, tak som neveril vlastnym ociam co to vidim.... tie paradne destrukcie z Gridu su uplne fuc a nahradili ich akesi gumene. Totalne ma to odrovnalo a tu hru som hral mozno 10 minut. Bol to sok no a nasledne Dirt 3 a F1 uz v tom "gumenom" trende pokracovali.
Teraz spravili dalsiu hru, kde ide PRIMARNE o destrukcie, cize mali by byt total prepracovane no opat je to cele gumene.
Pripada mi to, ze si z toho uz robia prdel ako EA. Ti tiez vydavaju jeden Need for Speed bullshit za druhym.
Este ze mi za tyzden vychadza to Diablo a na peknych par rokov sa prestanem nasierat
Inak taky dotaz na ludi, co SHOWDOWN a ine Dirty chvalia.... hrali ste niekedy Grid ? Ak ano, vy tam fakt nevidite obrovsky skok k horsiemu ???
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79
Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28
VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608
HDD: SSD Crucial M4 256GB
PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum
Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black
Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D
Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q
Case: Corsair Obsidian 800D