Zdravim.. pred par dnami som menil dosku. musel som preinstalovat system a dneska mi vyhodilo okno, ze windows sa neda aktivovat a mam zadat iny kluc. (skusal som zadat este raz svoj ci som sa nepomylil, ale nie, nezobralo)
mam original krabicovu verziu windows 7 home premium.
pokial viem krabicove verzie nie su viazane na hw a jeho zmeny a aj prave koli tomuto som si ju kupil. teraz mam akoze co s tym robit?
nieco mi uslo?!
pokial si dobre pamatam, toto by mala byt asi 4ta doska od kupy systemu. po prvej aktivacii (na prvej zostave) bol nasledne uplny upgrade (zmenene vsetko) potom bola zmena platformy amd -> intel, potom grafika a teraz nova doska..
dakujem za rady, lebo mam dost s tohoto.

I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
PC: CPU: INTEL Core i5-9600KF / CPU-COOLER: NZXT Kraken X52 / MB: GIGABYTE Z390 M / RAM: Corsair 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL18 Vengeance LPX / SSD: WD Black SN750 NVMe SSD 1 TB / DVD-RW: - / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: NZXT H400 / VGA: GIGABYTE GeForce RTX3060 GAMING OC 12GB / SOUND: SOUND BLASTER AE-7 / SPEAKERS: - / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: primary: DELL UltraSharp U3419W 34"; secondary: DELL UltraSharp U2717D 27" / KEYBOARD: DELL Premier Wireless Keyboard / MOUSE: DELL KM717 / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller / OS: MICROSOFT Windows 11 PRO 64Bit