Zdravim.. pred par dnami som menil dosku. musel som preinstalovat system a dneska mi vyhodilo okno, ze windows sa neda aktivovat a mam zadat iny kluc. (skusal som zadat este raz svoj ci som sa nepomylil, ale nie, nezobralo)
mam original krabicovu verziu windows 7 home premium.
pokial viem krabicove verzie nie su viazane na hw a jeho zmeny a aj prave koli tomuto som si ju kupil. teraz mam akoze co s tym robit?
nieco mi uslo?!
pokial si dobre pamatam, toto by mala byt asi 4ta doska od kupy systemu. po prvej aktivacii (na prvej zostave) bol nasledne uplny upgrade (zmenene vsetko) potom bola zmena platformy amd -> intel, potom grafika a teraz nova doska..
dakujem za rady, lebo mam dost s tohoto.
WIN7 HOME a aktivacia
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: WIN7 HOME a aktivacia
aktivuj cez telefon
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
fajn, dik mam to. zaujimavy telefonat
len teraz vzdy ked preinstalujem system tak budem musiet robit toto!? nedaju sa niekde napriklad zrusit tie licencie na pc (zostav) ktore uz nemam a aktivoval som na nich system? lebo toto ma robit zakazdym bavit nebude..
len teraz vzdy ked preinstalujem system tak budem musiet robit toto!? nedaju sa niekde napriklad zrusit tie licencie na pc (zostav) ktore uz nemam a aktivoval som na nich system? lebo toto ma robit zakazdym bavit nebude..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Po par mesiacoch sa ti to u krabicovych verzii "vyresetuje", tj tvoja zostava bude ta aktualna, voci ktorej sa budu overovat zmeny hardware. Dovodom je, ze aj pri krabicovej verzii mas limitovany pocet zmien hardware za urcite obdobie (3-6 mesiacov), ak to prekrocis tak sa pozaduje telefonicka aktivacia. Po dalsich mesiacoch sa ale uz bude brat tvoja aktualna zostava ako primarna, takze sa zmeny budu kontrolovat voci nej.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
jasne, dik. je pravda ze predposlednu dosku som nemal dlho, par mesiacov. este raz dakujem.