Ake moznosti prijimania tv stanic mam v roku 2012 na slovensku, resp. v BB?
Viem o Magio, Orange, UPC, Skylinku, CSlinku a DigiTV. Orange ma momentalne celkom vyhodnu ponuku internetu s tv za 20e mesacne, avsak internet uz mam od lokalneho poskytovatela a som spokojny. Najradsej by som platil do 10e za tv mesacne. Mam zaujem hlavne o HD programy. Nie som vsak narocny, stacia mi v HD vsetky klasicke tv ako Markiza, joj atd ale rad by som si priplatil za par programov naviac ako Filmbox HD, Spektrum HD a to by mozno aj stacilo. Skylink vyzera dobre, avsak ich balik HD programov obsahuje prilis vela zbytocnych programov a stoji dost vela podla mna 12,5e. U CSlinku sa mi paci Mojich 6 a pri SIPO platbe je aj prijatelna cena avsak ani neviem ci to vysielaju HD, na stranke o tom nic nepisu. Obdobne to je s Digi TV. Prijatelny mesacny poplatok avsak tiez neviem co vysielaju v HD a co nie a nemaju ani Filmbox. Su este aj nejake ine moznosti prijimania stanic? Pamatam si ze dakedy existovalo nieco ako satelitny komplet, chytali sa takmer vsetky programy zadarmo, len raz za cas bolo treba vlozit nejaky kod. Co musim urobit ak chcem prijimat ceske programy ako Primu a Novu? V pripade ze sa rozhodnem pre nejake satelitne riesenie, preskocime k vyberu zariadeni. Dakujem za vase rady.
Moznosti prijimania tv stanic
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Moznosti prijimania tv stanic
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Re: Moznosti prijimania tv stanic
o Digi radsej ani neuvazuj.. prosim, uz len pre pokoj mojej duse.
Ja som zastancom toho, ze je lepsie vlastnit vlastny prijimac.
Ak by ta komplet vysiel na 300€ a iny by mali najnizsi poplatok 10€, tak ho mas splateny za 2 a pol roka.
lenze ty chces HD, skylink ta vyjde 11.45 pri rocnom predplatnom.
Ak pozeras denno-denne tak tazko hovorit, co by bolo vyhodnejsie.
Avsak ja som si zaplatil vacsinou multibalik a pod. len ked som bol marod, atd. Kedy viem, ze pri TV vysedim dieru.
To ma este vyhodu sparovanych kariet (viac TV v domacnosti).
orange ma poslednu dobu sklamava kazdy den. sice nemam od nich TV, ale na**at na nich.
ak nie skylink, tak potom Magio.
Ja som zastancom toho, ze je lepsie vlastnit vlastny prijimac.
Ak by ta komplet vysiel na 300€ a iny by mali najnizsi poplatok 10€, tak ho mas splateny za 2 a pol roka.
lenze ty chces HD, skylink ta vyjde 11.45 pri rocnom predplatnom.
Ak pozeras denno-denne tak tazko hovorit, co by bolo vyhodnejsie.
Avsak ja som si zaplatil vacsinou multibalik a pod. len ked som bol marod, atd. Kedy viem, ze pri TV vysedim dieru.
To ma este vyhodu sparovanych kariet (viac TV v domacnosti).
orange ma poslednu dobu sklamava kazdy den. sice nemam od nich TV, ale na**at na nich.
ak nie skylink, tak potom Magio.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- nejake "ine" moznosti existuju.... posielam SS
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
nemoze to ist do vlakna? tiez by ma to zaujimalo
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D