Ktoré reproduktory?
Ktoré reproduktory?
Čus,
dnes mi zrejme nadobro odišiel pravý reprák na mojich Creative Inspire T3100 a preto Vás chcem poprosiť o doporučenie adekvátnej náhrady.
Nie som nejaký audiofil, takže nepotrebujem nič extra, len nech sú aspoň o trochu lepšie od mojich súčasných.
Sú podľa Vás lepšie v tej istej cenovej kategórii 5.1 alebo 2.1? Pravdepodobne aj tak vezmem 2.1, pretože 5.1 by som mal problém rozostaviť, no ak by bol rozdiel výrazný v prospech 5.1, uvažoval by som aj nad nimi.
Čo sa týka ceny - ako som už písal, hlavnou prioritou je adekvátnosť ako náhrady, no dajme tomu, že do 100€ (podľa možností menej).
Dík.
dnes mi zrejme nadobro odišiel pravý reprák na mojich Creative Inspire T3100 a preto Vás chcem poprosiť o doporučenie adekvátnej náhrady.
Nie som nejaký audiofil, takže nepotrebujem nič extra, len nech sú aspoň o trochu lepšie od mojich súčasných.
Sú podľa Vás lepšie v tej istej cenovej kategórii 5.1 alebo 2.1? Pravdepodobne aj tak vezmem 2.1, pretože 5.1 by som mal problém rozostaviť, no ak by bol rozdiel výrazný v prospech 5.1, uvažoval by som aj nad nimi.
Čo sa týka ceny - ako som už písal, hlavnou prioritou je adekvátnosť ako náhrady, no dajme tomu, že do 100€ (podľa možností menej).
Dík.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Ktoré reproduktory?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
No ja neviem, chcem to k PC a toto mi ako veľmi vhodné nepripadá, navyše som písal, že nechcem nič extra a toto sú štúdiové repro...
Mal som na mysli niečo na štýl tých mojich súčasných.
Cena je tiež dosť cez limit, navyše to chcem čo najlacnejšie.
Mal som na mysli niečo na štýl tých mojich súčasných.
Cena je tiež dosť cez limit, navyše to chcem čo najlacnejšie.
- Andre
- TV & Audio expert
radsej sa nevyjadrujem
http://www.audiotek.sk/ATK/product.asp?id=41395&lang=sk
este si tam prihod daco za 4e, aby si mal dopravu zdarma
http://www.audiotek.sk/ATK/product.asp?id=41395&lang=sk
este si tam prihod daco za 4e, aby si mal dopravu zdarma
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Keď sa radšej nevyjadruješ, tak sa teda nevyjadruj. Toto mi hovno pomáha, hodiť link bez nejakého podkladu. Ak máš potrebu strúhať machra, nech sa páči, máš možnosť sa predviesť a zasvätiť, lebo toto sú rady tak na veľké hnedé.
- Andre
- TV & Audio expert
ach, ok tak zas to co opakujem stale dookola
prehra to pc sumitka vo vsetkom, nepokazi sa to po dvoch rokoch
a od studioviek to ma dalekooo, su to take multimedialne repraciky
a uz neber tie steroidy
prehra to pc sumitka vo vsetkom, nepokazi sa to po dvoch rokoch
a od studioviek to ma dalekooo, su to take multimedialne repraciky
a uz neber tie steroidy
Naposledy upravil/-a Andre v Št 10. Máj, 2012, 23:04, upravené celkom 1 krát.
...a to potrebujem, multimediálne repráčiky. Nechcem byť ohučaný z týchto kráv. Ja som s mojimi spokojný tak na 95% a neriešil by som kúpu nových, keby neskapali.
Proste nie som ten typ - ja idem po grafickom výkone, Ty zvukovom, treba si uvedomiť rozdiel.
Proste nie som ten typ - ja idem po grafickom výkone, Ty zvukovom, treba si uvedomiť rozdiel.
- Andre
- TV & Audio expert
vacsina ludi povazuje za hucanie zvuk, kt vydava ta tvoja parodia na sub
mna zvukovy vykon nezaujima
mna zvukovy vykon nezaujima
Ak nedokážeš pochopiť moje požiadavky, tak nemá zmysel radiť. Dúfam, že si skončil pán "začínajúci zvukár", ktorý nejde po "zvukovom výkone".
- Andre
- TV & Audio expert
s radenim som skoncil druhym odkazom
snazil som sa objasnit ti par veci, ale vidim, ze ty si radsej budes mliet svoje
.
snazil som sa objasnit ti par veci, ale vidim, ze ty si radsej budes mliet svoje
.
Ja práveže nemeliem nič, ani nemám čo k tejto téme okrem mojich požiadaviek povedať, keďže audio je pre mňa španielska dedina. Bohužiaľ, Tebe nedošlo, že treba diskutovať a nie šľahnúť odkaz bez argumentu a potom sa ešte osočiť, že Ťa tým vlastne obťažujem - nikto Ťa nenúti reagovať.
Ty si sa snažil o úplne hovno, nie radiť a hlavne poradiť, pretože od niekoho, kto sa jasne prezentuje ako človek, ktorý do audio vidí by som čakal viac, ako argumenty ohľadom repro typu "ta tvoja parodia na sub" a "radsej sa nevyjadrujem" - to je doslova smiešne a trápne.
Ty si sa snažil o úplne hovno, nie radiť a hlavne poradiť, pretože od niekoho, kto sa jasne prezentuje ako človek, ktorý do audio vidí by som čakal viac, ako argumenty ohľadom repro typu "ta tvoja parodia na sub" a "radsej sa nevyjadrujem" - to je doslova smiešne a trápne.
ok, vyjadrim sa aj ja, poradim ti, posluchaj rady Andreja, ja som kupil 2.1, vtedy som nemal za co dolozit na 2.0, ktore mi odporucal...a keby som pockal a dolozil neskor, mal by som to lepsie...
takze 2.0>2.1 v danej cene, ak chces vela basov, neskor dokupis sub, ak mas 100€, kup tie samsony, budes lepsie rozumiet slovam, pocut gitarku a take veci (stredy, ktore pri 2.1 casto chybaju, tam su), ale pokial chces 2.1 tak si ich kup, no ver tomu, ze tie samsony zahraju lepsie a krajsie
a ako nic v zlom, ale takto reagovat na cloveka, co tu stale radi dookola o audio veci a je na fore kusa dlhsie, tak to by som pouvazoval...staci pozriet starsie temy kde prispieval a dozvies sa mozno viac ako co myslel
takze 2.0>2.1 v danej cene, ak chces vela basov, neskor dokupis sub, ak mas 100€, kup tie samsony, budes lepsie rozumiet slovam, pocut gitarku a take veci (stredy, ktore pri 2.1 casto chybaju, tam su), ale pokial chces 2.1 tak si ich kup, no ver tomu, ze tie samsony zahraju lepsie a krajsie
a ako nic v zlom, ale takto reagovat na cloveka, co tu stale radi dookola o audio veci a je na fore kusa dlhsie, tak to by som pouvazoval...staci pozriet starsie temy kde prispieval a dozvies sa mozno viac ako co myslel
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Fakt, ty si typ človeka, ktorý si nechce dať poradiť. Andrej robí už nejaký ten rok vo fachu, a ak ti dačo odporučí bez komentára, tak to je pre to, lebo to komentár nepotrebuje čiže zobrať určite tie 2.0 a budeš vysmiaty a hlavne ti nič neodíde ...
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
ja zase nechapem na co sa pytas? hladas nahradu za chrastitka, poradi ti nieco co aj hra a ty stale chces len chrastitka, tak si kup hocico, aj tak to bude hrat takisto ako si mal doteraz a nemuseli ste sa tu hadat.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44
ak nepotrebujes nieco extra tak si kup tieto http://www.alza.sk/genius-sp-hf2-0-1800 ... .htm#popis -su na ne dobre ohlasy a su za dobru cenu.