Ahojte.
Mám teraz v Nokia 5800 xm 8gb micro sd hc..
je mi "malá" /hudba, filmy../..chcem niečo väčšie - 16/32gb...
Viete poradiť, čo, kde, aká značka??
Vďaka za pomoc.
nová micro sd hc
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Re: nová micro sd hc
co, to vies aj sam , kde, to uz naham na teba, a znacka? tiez som za kingston. Odjakziva som mal v mobiloch kingstony pamatovky a zatial ziadny problem ani s kompabilitou. Vzal by som tie Class 10 co ti poradil bladejac.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Symbian ma obcas problem s pamatovkami.. Ale staci pred strcenim naformatovat kartu v PC a tak opat v mobile a malo by to byt OK.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Sep, 2011, 13:10
toto čo tam mám je tiež kingston..a zatiaľ "klop klop klop" nezamŕza ani nič.. len keď mám veľa mp3 v mobe..tak telefón je "pomalší.." ale to je jedno...
chcel som vedieť, že či je ešte kingston ok a že či nieje niečo lepšie....
ďakujem !
chcel som vedieť, že či je ešte kingston ok a že či nieje niečo lepšie....
ďakujem !
nový mobil... pre mňa nokia sucksxerxes napísal:chcel som vedieť, že či je ešte kingston ok a že či nieje niečo lepšie....
ďakujem !
Me.
pokial ti nevadi dlhsi cas zapisu ked kopirujes hudbu na pametovku tak si kup aj nizsiu class a usetris, pri citani uplne staci aj class 4 na vsetko...nerobis predsa fotky v RAWe v sekvencnom snimani, zeby si potreboval taky zapis
a znacka? osobne si myslim, ze to je docela jedno, hlavna vec v tomto je cena...
a znacka? osobne si myslim, ze to je docela jedno, hlavna vec v tomto je cena...
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D