Zdravim... Prerabal som si stenu na ktorej je monitor a repraky aby nebolo vidno kable a pravy a lavy reproduktor som zavesil na stenu vedla monitora. Mam 5.1tky pri počitači a su zapojene ako aj 5.1. A vec je taka ze chcem vyhodit zo stola centrovy reproduktor pretoze sa mi to nepači je velky je hned pod monitorom no vyzera to hrozne... Proste mi treba 4.1 ... FR,FR,SR,SL,subwoofer
Ako nastavim zvuk tak, aby mi lavy a pravy reproduktor hral normalne pekne vysky aj vsetko (2 pasmove repraky) tak ako center, ale pritom aby aj pri filmoch poznal take nieco ako zvuk z lava a zvuk z prava ... Pretoze predne bocne reproduktory nehraju tak pekne ako center. Oni su len take ako keby doplnkove alebo ako to nazvat na doplnanie zvuku. (vykonovo su take iste takze musia zahrat to co center)
Ak niekto chape co mi treba, poradte prosim.
Dakujem.
Vyhodenie centroveho reproduktoru
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Vyhodenie centroveho reproduktoru
co mas za repro? L a R by mali hrat rovnako alebo lepsie ako center
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Nakoniec som to vyriesil tak ze center som schoval (namontoval) pod vrchnu dosku stola ze ked sadnem na gauc tak ho pekne pocujem lebo z gauca ho vidim.... takeze mi nestrasi na stole ... a hudba hraje tiez v pohode... nato ze to je obycajny genius 5005 tak celkom ok
To je odpoveďou na andrejovu otázku... v centri sú dva stredobasy, v predkoch len po jednom... Pre niekoho dvojnásobný grc, pre iných krajší zvuk
Spoiler: ukázať
sredobasy a aj vyskac
Ja som popisoval len rozdiel, výškač je samozrejme u oboch, a u oboch rovnaký (rovnaké hovno, ktoré je ale kupodivu dosť používané, a to aj u trochu drahších reproduktorov (100€ za 2.0)).
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
nieje v tom visaton výškač? DT-72 alebo niečo take..