Čaute pretaktoval som môj cpu podla toho tu http://www.youtube.com/watch?v=Ld0g_jZ-zzY
a mám presne tie iste komponenty ako na tom videu.
Ale keď dám to ten program na monitorovanie cpu tak mi v kolonke cpu speed skáče od 1200 do 2500 MHz a pretaktoval som na 3,3GHz
Čo robím zle?
[/url]
[/url]
Dakujem
Overclocking E5200
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Re: Overclocking E5200
Nič si nespravil zle, resp si nespravil vôbec nič, tak sa nečuduj, že sa ani nič s taktom tvojho CPU nestalo.
Ak by si si ráčil prečítať tému pojednávajúcu o taktovaní C2D procesorov v tejto sekcii...
Ak by si si ráčil prečítať tému pojednávajúcu o taktovaní C2D procesorov v tejto sekcii...
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: Overclocking E5200
no tak to je navod teda
kedze sa ti v takte nic nezmenilo tak si asi nezmenil FSB (co typek v "navode" tiez neurobil lebo on to uz mal zdvihnute) pripadne si zabudol dat to aj ulozit
ako pise ujko precitaj si navod na C2D/C2Q co je tu na fore (ked to ani potom nebudes vedet tak uz neviem)
kedze sa ti v takte nic nezmenilo tak si asi nezmenil FSB (co typek v "navode" tiez neurobil lebo on to uz mal zdvihnute) pripadne si zabudol dat to aj ulozit
ako pise ujko precitaj si navod na C2D/C2Q co je tu na fore (ked to ani potom nebudes vedet tak uz neviem)