Niekedy sa stane, ze ked pustim film alebo Diablo 3 tak system zmrzne a po celej obrazovke sa ukazu farebne artefakty. (skrvny, pasiky ...)
Problemy sa zacali objavovat az ked som doplnil do PC 128GB SSD Crucial. Niesom si vsak isty ci to moze sposobovat prave on. Pre istotu som dal naspat taktovanie CPU(Intel Burn Test vsak ide bez problemov) a grafiku je tiez na default. Problemy vsak pretrvavaju a objavuju sa tak nepravidelne. NIekedy to slape par dni bez problemov, inokedy to dva krat za den spravi.
Napda niekto, co by to mohlo byt?
Zostava: 2500K na default, ASUS P8Z68-V, MSI 560Ti Hawk, 8GB Kingston, 128GB Crucial M4 ....
taketo nieco? http://i357.photobucket.com/albums/oo15 ... 144733.jpg
kks co je s tymi kartami? aj ja mam taku jednu. na origos biose padaju ovladace na tom novom takto mrzne.. tak som dal origos co som cital radia ovladace strasie ako 296.10
No na tom screene vidim otvoreny prehliadac, tam by zase bolo najlepsie vypnut HW akceleraciu (ako som uz spominal v inom topicu), samozrejme ak ju vypnutu nemas
Ale myslim, ze toto asi patri do sekcie GK, popripade rovno do 560, lebo to SSDckom nebude. Prileti snake a bude lock
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
najprv skus zapojenie karty, ci nie je povytiahnuta, pridavne napajanie, potom nejake zatazove testy, pozri, ci nema vysoke teploty
V kazdom pripade je to graficka karta, najskor reklamacia:(
prepáčte že otváram trochen staršiu tému, ale tento problém mám aj ja tieť mám takéto artefakty po obrazovke občas, mal osm potešenie aj s niečím ako je toto http://www.upnito.sk/0/u2uqhqfum2ppsn8y ... q8r9yp.jpg reklamáciu som zatial neriešil keďže sa problém objavuje len velmi zriedkavo