Cauko. Potrebujem pomoct s vyberom sluchadiel do 80€. Uz dlhsiu dobu pouzivam Akg K77 + Creative Audigy4 a tuto "zostavu" chcem postupne upgradovat (najprv sluchadla, neskor zvukovku ak to bude potrebne). Sluchadla budem vyuzivat na hudbu ( metal, rock a obcas elektronicka hudba), sledovanie filmov a obcasne hranie hier. Precital som si par recenzii a v danom cenovom strope som nasiel par zaujimavych modelov... avsak stale neviem ktory bude pre mna ten najvhodnejsi.
Ultrasone HFI 15G -podla recenzie na pc.sk luxusny priestor a zaujimavy prednes, fajn cena
Audio-Technica ATH-T500 -silne basy, fajn na elektronicku hudbu (ktoru pocuvam len obcas)
Akg k121 studio -o k121 som toho moc nenasiel, radsej by som kupil nieco overene
Sluchadla do 80€
Sluchadla do 80€
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
Re: Sluchadla do 80€
Odporucam Shure SRH 440: http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... ure-SRH440
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
Rozpocet na sluchadla sa navysil na 100€, co si myslite o sluchadlach Grado SR60i?
Xbox Series S
Xbox Series S
že za približne 70 eur máš alessandro ms-1
CPU: AMD Athlon 64 +3000 1.8 GHz@2,35 GHz> BOX MB: Foxconn WinFast NF4UK8AA-8EKRS Ram: 1.5GB, HDD: Seagate 20 GB GPU: AMD RADEON HD 6450 DVD: Sony PSU: Enermax 425W Case: Fractal R3
tiez som za shure srh440 + nausniky zo shure srh840 (komfort+zvuk)
tiez som ich teraz bral, zatial ich este nemam zahorene a nemam poriadnu zostavu ale so zvukovym prejavom som velmi spokojny - hlavne vysky su velmi dobre - na gytarovu hudbu a hlasy velmi fajn. keby ti bolo malo basov da sa spravit jednoduchy mod...
co sa komfortu tyka tak nic moc - tie nausniky pomohli ale musim ten most este viac roztiahnut nech netlaci na usi a niecim by to este chcelo vystlat nech to netlaci ani hore...
takze maju svoje plusy aj minusy, odporucal by som ti skocit niekde do obchodu a popocuvat... v KE mozes zbehnut napr do muzikera v auparku - hned pri pulte vpravo maju celkom dobry vyber sluchadiel a ochotne ti rozbalia a daju popocuvat... aj ked ze by sa tam nejak extra vyznali sa neda povedat (tlacil mi tam nejake kossy a behringery najprv ).
inac ked chces vyskusat audiotechniky tak M50 su lepsie - maju ich aj v muzikeri v eshope len na predajni ich vtedy nemali... lacna ale fajn alternativa so "studiovym" zvukom je aj fostex th7
tiez som ich teraz bral, zatial ich este nemam zahorene a nemam poriadnu zostavu ale so zvukovym prejavom som velmi spokojny - hlavne vysky su velmi dobre - na gytarovu hudbu a hlasy velmi fajn. keby ti bolo malo basov da sa spravit jednoduchy mod...
co sa komfortu tyka tak nic moc - tie nausniky pomohli ale musim ten most este viac roztiahnut nech netlaci na usi a niecim by to este chcelo vystlat nech to netlaci ani hore...
takze maju svoje plusy aj minusy, odporucal by som ti skocit niekde do obchodu a popocuvat... v KE mozes zbehnut napr do muzikera v auparku - hned pri pulte vpravo maju celkom dobry vyber sluchadiel a ochotne ti rozbalia a daju popocuvat... aj ked ze by sa tam nejak extra vyznali sa neda povedat (tlacil mi tam nejake kossy a behringery najprv ).
inac ked chces vyskusat audiotechniky tak M50 su lepsie - maju ich aj v muzikeri v eshope len na predajni ich vtedy nemali... lacna ale fajn alternativa so "studiovym" zvukom je aj fostex th7
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
napr polootvorene http://sk.sluchatka.net/151-akg-k-240-mkii---akcia/ akurat ze s integracom hraju skoro bez basov
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Vyplata konecne prisla tak mozem realizovat nakup sluchadiel. Po precitani recenzie som sa rozhodol pre odporucane akg k 240 mkii (troska ma lakaju aj ath ad500), tieto budu zatial napojene na zvukovku creative audigy 4. Bude tato zvukova karta stacit alebo sa oplati investovat do zosilnovaca s dac?
Xbox Series S
Xbox Series S
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
skus a uvidis ci ti to bude stacit, zo schopnych hraciek potom napr fiio e10
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite