zdravím vás. sám mám doma zníženú výšku start menu vo Win7 na tri riadky, viď screenshot:
ale už si za boha nespomeniem, ako som sa k tomu dopracoval. neviete niekto poradiť? vďaka
(chystám novú inštaláciu Win7 na SSD a pomaličky zálohujem srandy + ukladám nastavenia)
takto: pokúšal som sa to nastaviť aj na niekoľkých iných systémoch. otvoril som si nastavenia
start menu a povyhadzoval blbosti. tiež mi ostali 3-4 riadky nad shutdown tlačidlom, no práve medzi
ním a tými riadkami ostala fixná medzera. doma na PC ju už ale nemám. a neviem, ako to spraviť
samozrejme. v týchto nastaveniach je všetko nastavené tak, aby ten priestor, čo zaberá start menu,
bol čo najmenší. teraz mi napadlo, či sa k obsahu pravého stĺpca v start menu tiež dá dostať nejako
podobne ako k obsahu toho ľavého stĺpca, teda X:\Users\AppData\Start Menu\ či ako je tá cesta?
v ponuke start odkliknite obidva volby a potom v podrobnych nastaveniach ich dajte na 0..
lenze ak nieco vymazete, tak ich musite "resetovat" aby neostalo volne biele miesto.
// treba zafajknúť ukladanie a zobrazovanie TOP X posledných dokumentov,
v ďalších nastaveniach nastaviť ich počet na 0, POTVRDIŤ, a potom znovu odškrtnúť.