ako znížiť výšku start menu?
ako znížiť výšku start menu?
zdravím vás. sám mám doma zníženú výšku start menu vo Win7 na tri riadky, viď screenshot:
ale už si za boha nespomeniem, ako som sa k tomu dopracoval. neviete niekto poradiť? vďaka
(chystám novú inštaláciu Win7 na SSD a pomaličky zálohujem srandy + ukladám nastavenia)
ale už si za boha nespomeniem, ako som sa k tomu dopracoval. neviete niekto poradiť? vďaka
(chystám novú inštaláciu Win7 na SSD a pomaličky zálohujem srandy + ukladám nastavenia)
Re: ako znížiť výšku start menu?
takto: pokúšal som sa to nastaviť aj na niekoľkých iných systémoch. otvoril som si nastavenia
start menu a povyhadzoval blbosti. tiež mi ostali 3-4 riadky nad shutdown tlačidlom, no práve medzi
ním a tými riadkami ostala fixná medzera. doma na PC ju už ale nemám. a neviem, ako to spraviť
start menu a povyhadzoval blbosti. tiež mi ostali 3-4 riadky nad shutdown tlačidlom, no práve medzi
ním a tými riadkami ostala fixná medzera. doma na PC ju už ale nemám. a neviem, ako to spraviť
tak dostal som sa k jednému HP notebooku, nastavenia v start menu som dal presne ako na domácom PC:
ďalej som sa už nedostal, neviem, ako odtiaľ vydrbať tú medzeru medzi run a shutdown tlačidlom
ďalej som sa už nedostal, neviem, ako odtiaľ vydrbať tú medzeru medzi run a shutdown tlačidlom
- Miso_
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:55
Skúšal si zmeniť aj tieto 2 položky?
samozrejme. v týchto nastaveniach je všetko nastavené tak, aby ten priestor, čo zaberá start menu,
bol čo najmenší. teraz mi napadlo, či sa k obsahu pravého stĺpca v start menu tiež dá dostať nejako
podobne ako k obsahu toho ľavého stĺpca, teda X:\Users\AppData\Start Menu\ či ako je tá cesta?
bol čo najmenší. teraz mi napadlo, či sa k obsahu pravého stĺpca v start menu tiež dá dostať nejako
podobne ako k obsahu toho ľavého stĺpca, teda X:\Users\AppData\Start Menu\ či ako je tá cesta?
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
cez tie properties sa dá dostať maximálne na 8, nižšie už to nejde, ten úplne malý musí byť spravený nejak inak.
v ponuke start odkliknite obidva volby a potom v podrobnych nastaveniach ich dajte na 0..
lenze ak nieco vymazete, tak ich musite "resetovat" aby neostalo volne biele miesto.
lenze ak nieco vymazete, tak ich musite "resetovat" aby neostalo volne biele miesto.
presne tak, ako píše lacikaboss thx moc
// treba zafajknúť ukladanie a zobrazovanie TOP X posledných dokumentov,
v ďalších nastaveniach nastaviť ich počet na 0, POTVRDIŤ, a potom znovu odškrtnúť.
// treba zafajknúť ukladanie a zobrazovanie TOP X posledných dokumentov,
v ďalších nastaveniach nastaviť ich počet na 0, POTVRDIŤ, a potom znovu odškrtnúť.
zrusil by som aj run.. v podstate to v 7cke ani netreba, kedze mas tam uz ten "vyhladavac a spustac" v jednom
- Miso_
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:55
Prípadne Win+R