kde stiahnuť oficiálnu inštalačku Win7?
kde stiahnuť oficiálnu inštalačku Win7?
modi a kompetentní - nebojte sa, nejde mi o warez, potrebujem len inštalačku Winu ...
dostal sa mi pod ruku jeden notebook, ktorý má odpálený MBR. to by nebol problém,
ale nemám žiadne médium s inštalačkou Win7. je tam iná bitová verzia ako mám na desktope,
takže repair disk nepripadá do úvahy. kedysi som sťahoval Win7 odniekiaľ priamo z Microsoftu,
link mi posielal bratranec. bola to čistá inštalačka, ja som si potom aktivoval svoj serial cez net.
dá sa ešte nejako dopracovať k čistým inštalačkám? hľadal som na warez fórách, no tam už do
všetkého napchali aktivátory a podobné hovadiny. tomu neverím, potrebujem čistú inštalačku,
nič viac, nič menej. a na Microsoft portáli to chce odo mňa, aby som si kúpil kópiu OS (cca. 200 $)
potreboval by som Windows 7 najlepšie všetky bitové verzie a distribúcie, všetko v angličtine
dá sa to ešte vôbec niekde normálne stiahnuť? vďaka za pomoc
dostal sa mi pod ruku jeden notebook, ktorý má odpálený MBR. to by nebol problém,
ale nemám žiadne médium s inštalačkou Win7. je tam iná bitová verzia ako mám na desktope,
takže repair disk nepripadá do úvahy. kedysi som sťahoval Win7 odniekiaľ priamo z Microsoftu,
link mi posielal bratranec. bola to čistá inštalačka, ja som si potom aktivoval svoj serial cez net.
dá sa ešte nejako dopracovať k čistým inštalačkám? hľadal som na warez fórách, no tam už do
všetkého napchali aktivátory a podobné hovadiny. tomu neverím, potrebujem čistú inštalačku,
nič viac, nič menej. a na Microsoft portáli to chce odo mňa, aby som si kúpil kópiu OS (cca. 200 $)
potreboval by som Windows 7 najlepšie všetky bitové verzie a distribúcie, všetko v angličtine
dá sa to ešte vôbec niekde normálne stiahnuť? vďaka za pomoc
Re: kde stiahnuť oficiálnu inštalačku Win7?
som kdesi videl, ze ked mas instalacku ultimate, a vymazes z .iso obrazu subor ei.cfg a napalis, tak mozes nainstalovat vsetky nizsie verzie (pri instalacii to mas na vyber) http://technet.microsoft.com/en-us/eval ... 42495.aspx tu je trial na enterprise, len by bolo treba skusit ci to ide... potrebujes 32 ci 64, isiel bys om to skusit
EDIT: obojbitove cd je len warez
EDIT: obojbitove cd je len warez
Me.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
na warez forach sú aj originálne verzie nedotknutlené priamo z mdsn... navyše tam máš možnosť vybrať si zo všetkých sedmičiek... je to nekativovane a bez cd kluca... vloziš tam svoj kluč z notbuku
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
mám
otazna je asi legalnost, kedze to nestiahnes priamo z mdsn ale z nejakeho ineho servera...
tak isto neviem, ci odtial je to free, alebo za poplatok
otazna je asi legalnost, kedze to nestiahnes priamo z mdsn ale z nejakeho ineho servera...
tak isto neviem, ci odtial je to free, alebo za poplatok
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
hej, to je druha vec... ci neni to iste pouzit crack a stiahnutie z warezu... inac mohol by si sa niekde na ms spytat, ze mas key a kde zozenes instalacku
Me.
To je totálne na tebe, nesmieš však použiť nasledovné verzie
- VL určené pre reimaging
- MSDN
- MSDN AA
- DreamSpark
- BizSpark
- DOEM
Ostáva ti nájsť si OEM/FPP verziu, na MSDN rovno zabudni, môže sa stať že ti vezme kľúč, ale licenčne to v poriadku nie je.
- VL určené pre reimaging
- MSDN
- MSDN AA
- DreamSpark
- BizSpark
- DOEM
Ostáva ti nájsť si OEM/FPP verziu, na MSDN rovno zabudni, môže sa stať že ti vezme kľúč, ale licenčne to v poriadku nie je.
.
tak som trochu poriadnejšie prehľadal tie warez fóra a našiel som len slovenské MSDN all-in-one verzie.
na opravu MBR by to stačiť malo, idem to vypáliť, ale do budúcna to neveští nič dobré. keď si budem chcieť
v budúcnosti preinštalovať systém, tak asi si dvakrát premyslím, či sa na to podujem.
potrebujem oficiálne ISO Windows 7 Professional 64-bit ENGLISH. dúfal som, že z Microsoftu to pôjde.
aj tak nerozumiem, prečo tie inštalačky tak chránia. veď kto nemá legálny kľúč tak mu je inštalačka na
dve veci a ten kto má, aspoň vie, kde to stále nájde. game klienty takto už dávno fičia, tak nerozumiem,
v čom je problém. podstatný predsa nie je inštalátor alebo médium, ale zakúpený licenčný kľúč.
nedá sa k oficiálnemu obrazu systému dostať niekde na Microsofte po zadaní svojho serialu?
// WTF? 260 € za FPP verziu? 160 € za OEM? a potom sa čudujú, že sa toľko warezí ... nenažranci
na opravu MBR by to stačiť malo, idem to vypáliť, ale do budúcna to neveští nič dobré. keď si budem chcieť
v budúcnosti preinštalovať systém, tak asi si dvakrát premyslím, či sa na to podujem.
potrebujem oficiálne ISO Windows 7 Professional 64-bit ENGLISH. dúfal som, že z Microsoftu to pôjde.
aj tak nerozumiem, prečo tie inštalačky tak chránia. veď kto nemá legálny kľúč tak mu je inštalačka na
dve veci a ten kto má, aspoň vie, kde to stále nájde. game klienty takto už dávno fičia, tak nerozumiem,
v čom je problém. podstatný predsa nie je inštalátor alebo médium, ale zakúpený licenčný kľúč.
nedá sa k oficiálnemu obrazu systému dostať niekde na Microsofte po zadaní svojho serialu?
// WTF? 260 € za FPP verziu? 160 € za OEM? a potom sa čudujú, že sa toľko warezí ... nenažranci
Ty si inak chytený, nehnevaj sa , s tým editom si to celé vyhral.
PS: na toto inštalačný disk nepotrebuješ, je tvoja sprostosť že si si nevypálil recovery médium čo ti windows priamo ponúka, tam máš aj tento tool.
PS: na toto inštalačný disk nepotrebuješ, je tvoja sprostosť že si si nevypálil recovery médium čo ti windows priamo ponúka, tam máš aj tento tool.
.
aký chytený? len som vyjadril svoj názor pri pohľade na tie (darmožrácke) sumy.
jedno šťastie, že mi ten serial bol podarovaný po skapatom PC.
len mi nehovor, že tá suma (160 €) akože reálne zodpovedá tomu systému a jeho kvalite
moja sprostosť? nebudeš nakoniec chytený ty? pouvažuj. ak o tom nevieš, tak MBR sa dá fixnúť pomocou
recovery média len v prípade, ak ho vytvoríš na systéme s tou istou bitovou verziou ako na tom, kde to ideš fixovať.
ja som už písal pár postov vyššie (keby sa ti ráčilo otvoriť tvoje hadie oči) že na notebooku je 32 bit a mám k
dispozícii akurát svoj desktop so 64 bit. čiže sprostosť je akurát tvoj predchádzajúci príspevok ...
navyše som dostal do rúk tento notebook už s tým, že sa nedá dostať do systému (háďže MBR error). teraz buď múdry
// a aby to neostalo len tak nepodložené, môžeš si o tom niečo prečítať napríklad aj tu
jedno šťastie, že mi ten serial bol podarovaný po skapatom PC.
len mi nehovor, že tá suma (160 €) akože reálne zodpovedá tomu systému a jeho kvalite
moja sprostosť? nebudeš nakoniec chytený ty? pouvažuj. ak o tom nevieš, tak MBR sa dá fixnúť pomocou
recovery média len v prípade, ak ho vytvoríš na systéme s tou istou bitovou verziou ako na tom, kde to ideš fixovať.
ja som už písal pár postov vyššie (keby sa ti ráčilo otvoriť tvoje hadie oči) že na notebooku je 32 bit a mám k
dispozícii akurát svoj desktop so 64 bit. čiže sprostosť je akurát tvoj predchádzajúci príspevok ...
navyše som dostal do rúk tento notebook už s tým, že sa nedá dostať do systému (háďže MBR error). teraz buď múdry
// a aby to neostalo len tak nepodložené, môžeš si o tom niečo prečítať napríklad aj tu
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
lol ze warezi....na co ti je Profi verzia domov? pretoze doma konci 98% warezeneho OS. aky mas problem si kupit oem home premium verziu za 80e? win7 profi je do firmy a tam nejakych aj 160e nikomu nevadi, mi nevrav ze 160e raz za mozno 5 rokov ta polozi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
no ako UKND. fakt. ja o voze vy o koze. a to som len potreboval poradiť, odkiaľ by sa dala získať tá poondiata
originálna inštalačka Windowsu 7. ale sorry nie som ako vy že ochotne zacvakám krabicu len kvôli inštalátoru ...
serial mám, síce mi bol darovaný ale je legálny. budem reinštalovať win minimálne kvôli prechodu na SSD.
ale bohužiaľ serial mi bol darovaný bez inštalačky. tu sa vyskytol problém, tu som chcel poradiť. všetko. bodka.
originálna inštalačka Windowsu 7. ale sorry nie som ako vy že ochotne zacvakám krabicu len kvôli inštalátoru ...
serial mám, síce mi bol darovaný ale je legálny. budem reinštalovať win minimálne kvôli prechodu na SSD.
ale bohužiaľ serial mi bol darovaný bez inštalačky. tu sa vyskytol problém, tu som chcel poradiť. všetko. bodka.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ak by si este zhanal ine verzie 90dni trial:
http://www.softpedia.com/progDownload/W ... 18183.html
http://www.softpedia.com/progDownload/W ... 18183.html
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
insomniac, nerob sa neschopnym, pretoze kazdy vie ze modifikovane a aj nemodifikovane instalacky mas na warezforach a torrentoch. Samozrejme s istym rizikom. Ak chces original dvdcko, MS ti to vie zaslat za maly manipulacny poplatok.
Neviem co tuna meles o krabici, ked som ti pisal o OEM verziach a ich cenach.
Neviem co tuna meles o krabici, ked som ti pisal o OEM verziach a ich cenach.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
niekde na disku mam iso cisteho anglickeho winu 7 64bit z msdnaa, ak chces mozem ti ho niekde upnut.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro