do 40€?
ale to su neni stuplovebanda989 napísal:Ahoj .Neviem či pomôźe,ja mám KOSS PORTA PRO už 12 rokov-spokojnosť.Ahoj
kde som hovoril o nejakych peckach? kvalitne bassove sluchatka ktore stoja do 40 alebo aj 60€, nechcem tie co sa mi ale zaryju do usi..okrujko napísal:mozno blba otazka, ale k teme snad...co ta vediet k tomu kupovat si pecky? ja osobne tam nevidim jedinu vyhodu...
denoo9 napísal:ale to su neni stuplovebanda989 napísal:Ahoj .Neviem či pomôźe,ja mám KOSS PORTA PRO už 12 rokov-spokojnosť.Ahoj
kde som hovoril o nejakych peckach? kvalitne bassove sluchatka ktore stoja do 40 alebo aj 60€, nechcem tie co sa mi ale zaryju do usi..okrujko napísal:mozno blba otazka, ale k teme snad...co ta vediet k tomu kupovat si pecky? ja osobne tam nevidim jedinu vyhodu...
ŠTUPLE to je to, čo som z tvojej citácie zvýraznil, sú tie čo sa zatlačajú do uší, presnešie do sluchovodu. ŠTUPLE ti našla heureka a ŠTUPLE teda nechceš. Tento typ slúchadiel sa nazýva IEM (In-Ear Monitor).denoo9 napísal:Ale ja chcem klasicke.
Inak povedane odporučil mu Tie sluchádla, ktoré ti poradil Broslowski TEDA hisoundaudip PAA-1 ešte Yuin PK-3.Od: Honza 15.2.2012
Dobrý den,
potřebuji poradit s koupí sluchátek-pecek do kanceláře.
Potřebuji, aby uměly hrát dobře s co nejlepšími basy.
Zvažuji:
Hisoundaudio PAA
YUIN PK3
Sennheiser MX 880
Předem děkuji za pomoc
RE:Koupě sluchátek
Od: headphones.cz 7.5.2012
PAA-1 a PK3.