Tak by som Vás chcel poprosiť o radu pri výbere nového.
Moja predstava je hlavne cenová, tak maximálne okolo 300€. Chcel by som najradšej dotykový s dosť veľkým displejom, aby som na tom aj niečo videl a aby tam bolo dosť miesta na klávesnicu na obrazovke pri písaní. Nepotrebujem zase nejakú opachu.
Čo sa týka značky, tak okrem Apple mi je to v podstate jedno. Ja som sa pozeral po HTC, Nokii a Samsungu, ale ak je dobrý telefón aj od inej značky, tak sa tomu brániť nebudem.
Čo sa týka software, tak tomu sa fakt nerozumiem. A to je asi hlavný problém výberu. To či to má byť Android, Windows phone alebo nejaký soft od výrobcu, napr MeeGo, Bada, Symbian...
To na čo chcem používať telefón je:
Tak jasné, že telefonovanie. Telefonujem veľa, ale snáď tieto nové zvládnu bez problémov aj niekoľko hodín volania.
Hlavne hudba, dosť dlho cestujem do práce a z práce a niekedy si pustím hudbu aj počas práce... Takže ak by to dokázalo hrať vkuse aspoň 12 hodín, bolo by to fajn. Ak viac, bolo by to len plus.
Nejaké tie hry. Rád by som sa aj niečo zahral, napríklad Angrybirds ma zaujali a tak..
Filmy a videá. Ak by to zvládlo prehrať nejaké to avi, alebo nejaký schopný formát, že by som si mohol pozrieť nejaký film, tak by to bolo fajn.
Rád by som mal v mobile navigáciu, aspoň by som nemusel kupovať do auta.
Ja som si pozrel pár modelov a zaujal ma napríklad Samsung Galaxy Ace, ale všimol som si teraz novinku Ace 2. Potom som mal možnosť vyskúšať HTC Wildfire S.
Tak by som bol rád, keby mi sem prispejete nejakými návrhmi a ku každému napíšete nejaké to plus a mínus, aby som sa vedel rozhodnúť.
Poprosím však to zobrať trochu vážnejšie, pretože mám naozaj záujem o výber telefónu a nie o flamewary, veď nie sme na nejakom pokeci...
Ďakujem