tak nemôžem ich porovnať s ničím kvalitnejším ale za tých pár dní čo ich mám musím povedať že som s nimi nadmieru spokojný, je to presne to čo som hľadal

doteraz som mal štuple za nejakých 30 eur a s tými sa nedajú vôbec porovnávať, zvuk je čistejší, basy sú mohutnejšie, údernejšie a celkovo konečne vnímam aj priestor pri pesničkách a objavujem nástroje ktoré som dovtedy pri pesničkách nepočul

zatiaľ ich pripájam len k integrovanej zvukovke tak počítam s tým že keď dokúpim niečo kvalitnejšie tak zvuk bude ešte lepší... keď máš rád mohutnejšie basy tak by som bral tieto pretože tie basy ma fakt dostali

určite to neber tak že je to na úkor ostatných nástrojov, skôr sa to tak pekne dopĺňa a ten zážitok z pesničky je potom o niečom inom ako pri klasických slúchadlách... hlavne pri pesničkách od ACDC, Guns n' Roses a Nightwish sa mi tam tie basy hodia a normálne mi až niekedy naskakujú zimomriavky jak sa to dobre počúva

s hrami zatiaľ skúsenosti nemám pretože odkedy mi došli tak jeden deň som ich nechal len tak hrať aby sa upravil zvuk a odvtedy len počúvam pesničky tak na hry nejak nemám čas