Mam uz v podstate nieco vybrate len by som to potreboval zhodnotit ci to bude kompatibilne alebo ci sa nenajde aj daky ekvivalentny lacnejsi komponent. Zostava nebude momentalne na hry ale skor na vykon a ticho.
CPU na tom si trvam a ten je pevne dany Intel Core i7-3770
CPU cooler tu by som si rad ponechal ten co mam v podpise, akurat vie niekto poradit ci sa da k tomu dokupit daky kit aby to slo namontovat aj na paticu 1155

MB laska na prvy pohlad GIGABYTE Z77X-UD5H , nehal by som si pripadne poradit aj daku lacnejsiu, lebo v podstate tam moc nevyuzijem z tych pci slotov ale vyhovuju mi vonkajsie aj vnutorne rozhrania a velmi dobra featurka tie tlacitka na zap/vyp, restart a rest biosu a ten display k tomu no parada

RAM tu by som si nehal poradit lebo dako mi pridu vsetky na jedno kopyto, malo by to byt 2x4gb a 1600mhz, mozno Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical Series alebo Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series
SSD myslim ze tento disk bol dost chvaleny a momentalne je za velmi dobru cenu OCZ Agility 3 Series 120GB
CASE chcel som nieco s bocnym plexisklom ale kedze som nic odhlucnene, v cene okolo 100e, co by sa mi pacilo, nenasiel tak asi Corsair Obsidian Series® 550D alebo Fractal Design Define R3
PSU uvazoval som ze si neham ten zdroj co mam v podpise, co poviete? alebo si ho mam nehat ako zalozny a zobrat nieco taketo be quiet! Straight Power BQT E9-450W len skoda ze nema modularne kable

A to je vsetko co sa bude kupovat, graficka tam chyba schvalne, momentalne ju nepotrebujem, vystacim si s tou HD4000.