Kupa smartphonu WP8 vs Android
Kupa smartphonu WP8 vs Android
Ahojte, chcel by som sa spytat na vas nazor, oplati sa mi kupovat novy smartphone s androidom alebo pockat na phone s WP8. WP8 by malo mat zevraj rovnake jadro ako desktopovy Windows 8, a rovnaky prehliadac, cize je sanca ze by WP8 mohlo podporovat aj flash nakolko Jelly bean adobe flash uz nema podporu, ice cream sandwich je teda posledny.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Kupa smartphonu WP8 vs Android
Cez vikend budem mat u seba doma vestecku gulu, pockas prosim dovtedy?
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
pre mna by to bol jednoznacne WP 8...aj napriek tomu, ze som trochu nasraty, ze nedostanem na Lumiu update na WP8. Ale zatial je asi naozaj skoro hovorit. Najskor musia prist konkretne modely telefonov.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Nebude mať podporu, ale funkčný samozrejme bude (a je).cimo19 napísal:Jelly bean adobe flash uz nema podporu, ice cream sandwich je teda posledny.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
zatial.. ten Flash v tych Androidoch up to 4.0 bude...
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zalezi na to ake mas preferencie. uz WP7 vyzeral celkom schopne, MS tie chybu postupne vychytal, takze WP8 na potencial byt velmi kvalitnym OS. No system ostrane nadalej asi velmi uzavrety, pocet dostupnych programov bude pravdepodobne nizsi, napr. na WP donedavna chybal taky zasadny program ako dropbox. a urcite nemozes snivat o niecom ako CyanogenMod alebo ine alternativy pre WP. mna by teda WP asi dost obmedzovalo, ale napr. pre frajerku by som si to uplne v pohode vybral pred androidom.
Dropbox má klienta už pekných pár mesiacov, aj alternatívnych, a neviem čo tu splietaš o CM keď je to čisto Androidácka záležitosť, custom romy sú, napr od DFT.
.