kde v zahranici kupit NB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
kde v zahranici kupit NB
ahojte, uvazujem nad kupov lenova y580, lenze 1000e je dost. chcem sa opitat ci niekto nekupujete notase zo zahranicia kde su dobre ceny a nie je problem pripadna reklamacia. Lenovo sa mi vidi ze by nemal byt problem reklamovat aj u nas v pripade poruchy
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
Re: kde v zahranici kupit NB
napr PL..cena sa pohybuje okolo 850e podla konfiguracie.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
a poznas nejaky overeny obchod v PL?
Firma zasielajúca do SR:
http://www.k24.sk/product/162992/Notebo ... 2603_.html
http://www.k24.sk/product/162992/Notebo ... 2603_.html
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
komputronik
x-kom
ABC data
Kuplaptopa
toto su jedni z najvacsich predajcov v PL. U tychto mas istotu ze predavaju veci nove...vela eshopov predava aj veci z UK outletu. Nie len v PL ale aj SK a CZ. co si malo ludi uvedomuje.
Polska posta si uctuje cca 10e za cezhranicnu zasielku balika do 5kg. cize uplne ina dimenzia ako SK
Ak chces usetrit a nemas daleko do PL, chod do akehokolvek kamenneho obchodu a tam to jednoducho kup. Neviem ci pravo na vratenie tovaru do 7 dni je mozne aj cez hranice.
x-kom
ABC data
Kuplaptopa
toto su jedni z najvacsich predajcov v PL. U tychto mas istotu ze predavaju veci nove...vela eshopov predava aj veci z UK outletu. Nie len v PL ale aj SK a CZ. co si malo ludi uvedomuje.
Polska posta si uctuje cca 10e za cezhranicnu zasielku balika do 5kg. cize uplne ina dimenzia ako SK

Ak chces usetrit a nemas daleko do PL, chod do akehokolvek kamenneho obchodu a tam to jednoducho kup. Neviem ci pravo na vratenie tovaru do 7 dni je mozne aj cez hranice.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ze 5€ zahranicny balik 
dakujem za eshopy. no nemam to uplne daleko a mozno pojdem kupovat v auguste podlahu do polska tak by som sa tam aj poobzeral po elektre. No zaruka hlavne nech je medzinarodna, co lenovo pokial viem ma.

dakujem za eshopy. no nemam to uplne daleko a mozno pojdem kupovat v auguste podlahu do polska tak by som sa tam aj poobzeral po elektre. No zaruka hlavne nech je medzinarodna, co lenovo pokial viem ma.