Zdravim. Chcel by som sa opytat ci by nebol niekto ochotny a neporadil mi nejaky dobry notas hl. aby to zmaklo tie novsie hry a ak sa da aj na najvyssich detailoch. A este uhlopriecka max 15.6 .Do tych 1000e . Zvazujem kupu tohto - http://datacomp.sk/asus-g55vw-s1016v-_d130345.html
za kazdu radu vopred dik
Kupa notebooku
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: Kupa notebooku
Ten Asus je herný nb. a za tú cenu ťažko kúpiš niečo lepšie.Je tam dobrá grafika,výborný procesor,dostatočný výkon RAM a rýchly SSD disk.Full HD display tiež pomôže k celkovému dobrému dojmu.Ťažké hry na full HD ale asi bez vyhladzovania by grafika mohla utiahnuť.Je približne na úrovni GTX 550Ti a tým pádom má dostatok výkonu ale nieje to žiadny high end,je to skôr karta strednej triedy.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
Vdaka, cize hovoris, ze nekupim asi nic lepsie za tu cenu co?pepkopav napísal:Ten Asus je herný nb. a za tú cenu ťažko kúpiš niečo lepšie.Je tam dobrá grafika,výborný procesor,dostatočný výkon RAM a rýchly SSD disk.Full HD display tiež pomôže k celkovému dobrému dojmu.Ťažké hry na full HD ale asi bez vyhladzovania by grafika mohla utiahnuť.Je približne na úrovni GTX 550Ti a tým pádom má dostatok výkonu ale nieje to žiadny high end,je to skôr karta strednej triedy.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no este mozno lenovo ale tam nemas ssd. pouvazuj aj o podlozke kedze to bude hriat.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
napr aky?stefan.koval napísal:no este mozno lenovo ale tam nemas ssd. pouvazuj aj o podlozke kedze to bude hriat.
-
- Pokročilý používateľ
http://datacomp.sk/lenovo-ideapad-y580- ... 33881.html
a nad 500E desktop a 600e notese si neuvazoval? dat 1100e za notas na hry su prepac ale hovadina. fakt si to premysli.
ja by som to videl na xbox a notes s desktopom ale je to na tebe.
a nad 500E desktop a 600e notese si neuvazoval? dat 1100e za notas na hry su prepac ale hovadina. fakt si to premysli.
ja by som to videl na xbox a notes s desktopom ale je to na tebe.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
nechapem celkom notes s desktopom?
-
- Pokročilý používateľ
250E xbox s RGH a hras vsetky hry.
500e desktop a hras vsetky hry
500e notes a hras vecsinu hier
samozrejme treba monitor ale LCD/plazmu doma mas/mate
dat 1200E na notes kvoli hram je fakt na zamyslenie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
stefan.koval napísal:250E xbox s RGH a hras vsetky hry.
ahaaa, pravdu vravis
tak teda ta poprosim nejake tie rady ohladom notasu aj toho desktopu - myslim ci by si mi nevybral nejake
-
- Pokročilý používateľ
su tu lepsi borci do toho, urob si cenovu predstavu a urob si topic s cenou a vyuzitim.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook