Google Chrome : Help
Google Chrome : Help
Zdravím vás PCčkári.
Použivam Google chrome a chcem sa opýtať, daju sa zalohovať Oblubené položky ktoré mám v prehliadači ? Myslím tak ked spravím nový reinštall či sa daju nájsť , a potom následne nakopirovať do programu. Dakujem za skoru odpoved.
Použivam Google chrome a chcem sa opýtať, daju sa zalohovať Oblubené položky ktoré mám v prehliadači ? Myslím tak ked spravím nový reinštall či sa daju nájsť , a potom následne nakopirovať do programu. Dakujem za skoru odpoved.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Google Chrome : Help
1) Synchronizacia voci google uctu.
2) ikonka nastaveni>Bookmarks>Bookmarks manager. Organize>Export bookmarks to HTML file. Spat rovnakym sposobom, iba si vyberies Import bookmarks from HTML file.
2) ikonka nastaveni>Bookmarks>Bookmarks manager. Organize>Export bookmarks to HTML file. Spat rovnakym sposobom, iba si vyberies Import bookmarks from HTML file.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
synchronizacia je najlepsia, mozes mat doma aj v praci a aj na mobile rovnake zalozky a synchronizuju sa on-time
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Moderátor
Mas Google ucet (napriklad ak mas gmail, tak ho mas). Stlacis ikonku nastaveni a jedno z moznosti je tam aj prihlasenie sa ku google uctu. To sa ti potom bude automaticky vsetko synchronizovat voci servru. A ak mas viacero miest kde mas nainstalovane Chrome, tak ked sa vsade prihlasis tak sa budu vzajomne voci sebe synchronizovat.
http://support.google.com/chrome/bin/an ... wer=165139
http://support.google.com/chrome/bin/an ... wer=165139
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
A funguje to aj tak, ze ked sa prihlasim na gmail a zosinchronizujem si chrome, nasledne napr. preinstalujem PC/chrome, tak pri opatovnom prihlaseni na ucet sa mi zosynchronizuje prehliadac do takej podoby, ako som ho mal pred tym?
A ako casto sa synchronizuje prehliadac s uctom? Dnes skusam Chrome prvy krat, tak ma berte s rezervou
A ako casto sa synchronizuje prehliadac s uctom? Dnes skusam Chrome prvy krat, tak ma berte s rezervou
-
- Moderátor
Ano, da ho presne do takej podoby ako si ho mal pri poslednej synchronizacii. Ako casto ? Nuz, dobra otazka, ale myslim si ze on posiela zmeny na synchronizacny server okamzite.
Synchronizácia by mala byť okamžite a hneď. A čo je ešte lepšie je, že ti synchronizuje fakt všetko - aj tvoje doplnky a ich nastavenia! Napr. v dnešnej dobe reklamy je priam nevyhnutnosť AdBlock. A synchronizuje fakt všeličo, len čo ma letmo napadne - heslá, záložky, doplnky a ich nastavenia, otvorené a zavorené karty, históriu internetu, preberanie,..... Je to fakt skvelá funkcia, kam sa na to hrabe synchronizácia Mozilly tá tak akurát dá len heslá, záložky (a teraz nedávno majú "novinku" že už aj doplnky a to je všetko)
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ano je to skvele, no na margo FF, cez doplnok FEBE, ktory pouzivam hodne dlho sa synchronizuje komplet cely profil uzivatela. Je to v podstate to iste ako pri Chrome, akurat, ze to nejde na server, ale na disk (ktory si uzivatel vyberie sam)
Pri Chrome sa najviac obavam tej online synchronizacie hesiel. Snad to je ale ako-tak bezpecne...
Vidim, ze to tam uz mam pekne zozalohovane
Pri Chrome sa najviac obavam tej online synchronizacie hesiel. Snad to je ale ako-tak bezpecne...
Vidim, ze to tam uz mam pekne zozalohovane
Určite je Teda pokiaľ si z možnosti vyberieš možnosť "Šifrovať všetky synchronizované dáta"
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ano, to tam mam odskrtnute
Ked dam http://www.google.sk tak mi ukazuje moj učet z YouTube že som prihlasený. aj tak to pôjde ? Mám v tom guláš ako Brno..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
V googli ani v youtube prihlaseny nemusis byt (teda osobne nie som), staci ak sa prihlasis tu:
OK už som tam prilasený, čo dalej aby som si zalohoval Oblubené.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Naposledy upravil/-a Kyselinka v So 21. Júl, 2012, 18:15, upravené celkom 1 krát.