Dobrý dá sa zistiť IP adresa v XP po tom čo vyberieme sieťovku(blesky mali na ňu zlý vplyv ) z mašiny ale ovládače ešte niesu odinštalované ??? vložil som tam druhu sieťovku, ale za "pana" sa neviem dopracovať k starej IP.
Aby sa tu nekládli hlúpe otázky upresním že to musí byť pevná IP (nieje prideľovaná od DHCP, ani MAC filter), z dôvodu že PC sa nachádza na dedine a ten čo sa venuje správe siete je na dovolenke.
ako zistit IP adresu. win XP
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: ako zistit IP adresu. win XP
do prikazoveho riadka (Win + R) napis cmd a do cierneho okienka napis ipconfig /all
Ale negarantujem, ze ti to zobrazi to co ches vediet lebo sietovy adapter bol vymeneny.
Ale negarantujem, ze ti to zobrazi to co ches vediet lebo sietovy adapter bol vymeneny.
Spoiler: ukázať
ked uz ju tam nemas tak pochybujem ze to nejak zistis. ipconfig ked uz je tam nova sietovka bude nahovno
maximalne keby si sa vedel pohrabat v logoch nejakych programov ktore by mohli obsahovat tu IP, ale to je naprd tiez .
siel by som k dvom susedom, zistis ake maju IPcky, je mozne ze maska bude /24 - tym padom ta tvoja bude mat prve tri cisla rovnake a na poslednom uz mas len 253 moznosti na vyskusanie
maximalne keby si sa vedel pohrabat v logoch nejakych programov ktore by mohli obsahovat tu IP, ale to je naprd tiez .
siel by som k dvom susedom, zistis ake maju IPcky, je mozne ze maska bude /24 - tym padom ta tvoja bude mat prve tri cisla rovnake a na poslednom uz mas len 253 moznosti na vyskusanie
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Tento pc/pravý klik -> manage -> event viewer -> systém or security logy vyfiltrovat a určite niečo najdes
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs