Ahojte,
Mohol by mi niekto pomoct vytvorit macro kde na stranke:
http://www.svs.cl/sitio/mercados/entida ... pestania=7
potrebujem zmenit datum OD - DO a potom vstupit do stranky, aby to fungovalo automaticky.
Vie niekto odkazat na nejaky postup?
s pozdravom
Rado
zmena datumu na webstranke a vstup na stranku
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: zmena datumu na webstranke a vstup na stranku
script injector do Chrome, pripadne ine rozsirenie v inom prehliadaci s podobnou funkcnostou ..a potom je to uz len jednoducha vec javascriptu, pripadne sa da pouzit jquery
Spoiler: ukázať
Ahoj,
Zial nie som programator. Mam macro co mi otvara zadane webstaranky v IE a copiruje mi stranky. Problem je ze na webstranke, ktorej link som prilepil v mojom prispevku, je nutne zmenit datum. Vedel by si mi prosim ta napisat ako to spravit pod IE tak ze by otvaralo stranku s dnesnym datum a bolo by to vzdy minus 6 dni.. Nemam znalost o java atd.
Rado
Zial nie som programator. Mam macro co mi otvara zadane webstaranky v IE a copiruje mi stranky. Problem je ze na webstranke, ktorej link som prilepil v mojom prispevku, je nutne zmenit datum. Vedel by si mi prosim ta napisat ako to spravit pod IE tak ze by otvaralo stranku s dnesnym datum a bolo by to vzdy minus 6 dni.. Nemam znalost o java atd.
Rado
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
no tak to neviem ako v IE, tomu sa vyhybam a neviem o tom, ze by sa do IE dalo dohodit rozsirenie, co by umoznovalo napichnutie vlastneho JS kodu (javascript nie je java ) . ale tak ked mas makra, neda sa do nich doplnit aj klikanie na selecty ?
Spoiler: ukázať
MAcro & VB moc neovladam mozes poslat nejaky link na tie selecty prosim ta.
R
R