Ako pustit musiku cez mikrofon
Ako pustit musiku cez mikrofon
Ahojte , nevie mi niekto prosim poradit ako pustim musiku cez mikfron? proste aby mikron pocuval normalne speakers na windowse . Neviem to najst na googli . Mikrofon mam Genius MIC-01C . Za rady Dakujem
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
Re: Ako pustit musiku cez mikrofon
??? kolko mas rokov preboha?
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
naco by si to preboha vobec potreboval ???
Notebook: Acer Aspire V15 (V5-591G-5014) (NX.G66EC.005)
Monitor: iiyama ProLite E2483HS
Tablet: Nexus 7 - 16 GB
Phone: Asus ZenFone 2
AUDIO: Koss SB/49
Monitor: iiyama ProLite E2483HS
Tablet: Nexus 7 - 16 GB
Phone: Asus ZenFone 2
AUDIO: Koss SB/49
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
no v prvej vete pise ze chce pustat cez mic v druhej uz pocuvat.
ak chces nahravat zvuk, ktory ti leze do repro jednoducho prepni tuto featuru na tvojej zvukovke ako vstupne zariadenie teda zariadenie, ktore bude primarne urcene pre nahravanie zvuku nadefinuj "what you hear" alebo nieco podobne (teraz tam mozes mat line-in, alebo mic). najdes to v nastaveniach tvojej zvukovky predpokladam, ze na karte pod nazvom record.
ak chces nahravat zvuk, ktory ti leze do repro jednoducho prepni tuto featuru na tvojej zvukovke ako vstupne zariadenie teda zariadenie, ktore bude primarne urcene pre nahravanie zvuku nadefinuj "what you hear" alebo nieco podobne (teraz tam mozes mat line-in, alebo mic). najdes to v nastaveniach tvojej zvukovky predpokladam, ze na karte pod nazvom record.
Donwey je úplne jedno aký máš mikrofón keď nechceš nahrávať z neho. Podstatné je, akú máš zvukovú kartu a to si nenapísal. A aj to čo si napísal si napísal tak trošku divne, preto to pochopil len glirpi. A ja. Teda aspoň myslím.
Aha nie, ty chceš priložiť mikrofón k reproduktorom a nahrávať tak
Aha nie, ty chceš priložiť mikrofón k reproduktorom a nahrávať tak
Spoiler: ukázať
zvukovku mam na zakladnej doske integrovanu ( Asus p6t deluxe) a myslel som to tak ze mikrofon bude brat moje zvuky co normalne hovorim a bude nahrat zvuky vo windowse urcite to tak funguje lebo ostatny co som na tsku si normalne pustia musiku
K tomu ti stačí v ovládačoch vypnúť acoustic echo cancellation, alebo obdobnú vec
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41