ktorý smartfón? (len android)
ktorý smartfón? (len android)
čoskoro sa mi skončí viazanosť pri mojom "úžasnom" operátorovi. jednoznačne dňom ukončenia
viazanosti prechádzam ku konkurencii, no rád by som spoločne s novým paušálom vybral aj nový telefón.
doteraz som spokojným vlastníkom Samsungu Galaxy S (GT-i9000) no keď mám v prehliadači otvorených
viacero okien, tak už to trhá, nie je to plynulé, čo je vzhľadom na technologickú rôznorodosť dnešných webov
a vzhľadom na 1 GHz CPU a 512 RAM toho mobilu celkom pochopiteľné.
uvažujem nad prechodom k HTC, konkrétne HTC One S. s týmto telefónom by ma paušál pri novom operátorovi
vyšiel rovnako draho ako ten čo mám teraz. za nejaký príplatok však môžem získať high-end v podobe HTX One
X alebo rovno Samsung Galaxy S3. jednoznačne chcem aspoň dvojjadro, amoled displej a 1 GB RAM.
čo by ste mi poradili? zostať verný Samsungu (ešte je tu možnosť vziať Galaxy S2) alebo presedlať k HTC?
viazanosti prechádzam ku konkurencii, no rád by som spoločne s novým paušálom vybral aj nový telefón.
doteraz som spokojným vlastníkom Samsungu Galaxy S (GT-i9000) no keď mám v prehliadači otvorených
viacero okien, tak už to trhá, nie je to plynulé, čo je vzhľadom na technologickú rôznorodosť dnešných webov
a vzhľadom na 1 GHz CPU a 512 RAM toho mobilu celkom pochopiteľné.
uvažujem nad prechodom k HTC, konkrétne HTC One S. s týmto telefónom by ma paušál pri novom operátorovi
vyšiel rovnako draho ako ten čo mám teraz. za nejaký príplatok však môžem získať high-end v podobe HTX One
X alebo rovno Samsung Galaxy S3. jednoznačne chcem aspoň dvojjadro, amoled displej a 1 GB RAM.
čo by ste mi poradili? zostať verný Samsungu (ešte je tu možnosť vziať Galaxy S2) alebo presedlať k HTC?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: ktorý smartfón? (len android)
ja byt v tvojom pripade pojdem do HTC, ale cisto len kvoli zmene.
Spoiler: ukázať
Tak ja by som na tvojom mieste isiel jednoznacne do SGS 3 alebo popripade zobrat HTC one X alebo XPERIU S
CPU: Intel Core i5 3570K @ 3,4 Ghz + Arctic Freezer 7 pro rev.2 | MB: MSI Z77A-G45 | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series | HDD: WD Caviar Blue 500GB | PSU: Seasonic S12II-620W | CASE: Bitfenix Merc ALPHA | VGA: ASUS GTX670-DC2-2GD5 DirectCU II | OS: MICROSOFT Windows 7 Ultimate 64bit
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Dokonalá odborná pomoc. Akurát si mu vymenoval, čo menoval aj on sámBlackDawn napísal:Tak ja by som na tvojom mieste isiel jednoznacne do SGS 3 alebo popripade zobrat HTC one X alebo XPERIU S
K téme: Pracoval som s oboma SM, osobne by som bral One X. SGSIII je príliš veľký a celkovo sa mi nepáči. Výkonovo sú minimálne rovnaké ... Nemá Amoled, ale display je veľmi pekný a má HD rozlíšenie !
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ak by si vedel zohnat htc one S s qualcomm S4 tak jednoznace tento.
minimalne porovnatelne nie rovnake. exynos je vykonejsi.
minimalne porovnatelne nie rovnake. exynos je vykonejsi.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
SGS3 je velky? este som nemal vacok kam som ho nedal
htc one S s qualcomm S4 ale treba kupit obal lebo sa ti osucha farba pravdepodobne
-
- Sponzor fóra gold
predpokladam ,ze pojde od operatora , kde S4 nie je velmi realne :/
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
S4 je štvorjadro? One X nemá AMOLED? veď AMOLED má aj ten One S, preto som bral AMOLED u One X ako samozrejmosť.
akože tento súčasný trend ma už fakt serie. mobil úplne parádny ale vždy to niečím zaklincujú, respektíve kvalitne do*ebú.
(podobne ako všetky non-profi notebooky čo dnes kúpite majú v sebe 5 400 RPM HDD a sem-tam aj tie "profi")
OK, keďže si potrpím na AMOLEDe, tak vypúšťam z ponuky HTC One X. videl som už kadejaké super/uber/mega/ultra LCD+
a poviem len toľko, že už by som si nezvykol. najmä na to, ako tá čierna hnusne svieti našedo. AMOLED je holt AMOLED
akože tento súčasný trend ma už fakt serie. mobil úplne parádny ale vždy to niečím zaklincujú, respektíve kvalitne do*ebú.
(podobne ako všetky non-profi notebooky čo dnes kúpite majú v sebe 5 400 RPM HDD a sem-tam aj tie "profi")
OK, keďže si potrpím na AMOLEDe, tak vypúšťam z ponuky HTC One X. videl som už kadejaké super/uber/mega/ultra LCD+
a poviem len toľko, že už by som si nezvykol. najmä na to, ako tá čierna hnusne svieti našedo. AMOLED je holt AMOLED
Suhlasim tiez si potrpim na super amoled. na One x sa vsak da pozerat no amoled to nieje
-
- Sponzor fóra gold
S4 v one S nieje stvorjadro ale iba dvoj , kdezte single thread ma vysoko nad tegrou
jj už som si to kukol. je tam trochu nižší takt, no 28 nm proces a teda asi lepšia spotreba ...
OK tak čo teda? Galaxy S3 alebo HTC One S? čo mi vydrží dlhšie a bude treba neskôr upgradovať? asi S3-ka, nie?
čo pozerám, tak S3-ka má navrch v rozlíšení displeja, NFC, v baterke (+ 450 MAh) a slote na microSD(HC) pamäťovku.
netvrdím, že by som 16 GB internej pamäti na HTC One S niekedy zaplnil, ale vcelku ma dorazilo, že si HTC zvolilo
cestu Apple, teda zatrhlo užívateľom rozšíriť si úložnú pamäť no hlavne zaplatiť si za pamäť aj keď ju nevyužijú
S3-ka zase má poslabšie audio, nemá HDMI a nemá kovové telo. ale zase moja S1-ka mi už padla niekoľkokrát z celkom
peknej výšky a ten plast ma teda prekvapil najmä svojou pružnosťou. čiže kovové telo/nekovové ... tomu nedávam váhu
čo poviete na ten štvorjadrový čip exynos? oplatí sa?
OK tak čo teda? Galaxy S3 alebo HTC One S? čo mi vydrží dlhšie a bude treba neskôr upgradovať? asi S3-ka, nie?
čo pozerám, tak S3-ka má navrch v rozlíšení displeja, NFC, v baterke (+ 450 MAh) a slote na microSD(HC) pamäťovku.
netvrdím, že by som 16 GB internej pamäti na HTC One S niekedy zaplnil, ale vcelku ma dorazilo, že si HTC zvolilo
cestu Apple, teda zatrhlo užívateľom rozšíriť si úložnú pamäť no hlavne zaplatiť si za pamäť aj keď ju nevyužijú
S3-ka zase má poslabšie audio, nemá HDMI a nemá kovové telo. ale zase moja S1-ka mi už padla niekoľkokrát z celkom
peknej výšky a ten plast ma teda prekvapil najmä svojou pružnosťou. čiže kovové telo/nekovové ... tomu nedávam váhu
čo poviete na ten štvorjadrový čip exynos? oplatí sa?
-
- Sponzor fóra gold
no tak ti poviem ja mam desire a upgradovat budem teraz po roku a pol, aj to len koli tomu ,ze som na hlavu postaveny..
treba si definovat preco by si vobec upgradoval? , hras sa? pretoze inak by som pozeral len na displej a kvalitu spracovania pripadnu SW podporu
treba si definovat preco by si vobec upgradoval? , hras sa? pretoze inak by som pozeral len na displej a kvalitu spracovania pripadnu SW podporu
ako som už písal, tiež som so svojím SGS1 spokojný no otvorím 4 taby v desktop zobrazení a už sa to drbe.
ale keď si pozriem koľko prostriedkov (hlavne RAM a CPU) žerú dnešné prehliadače na PC tak sa nečudujem.
hrať sa nehrám, telefón nie je na hranie ani na fotenie, hoci zrkadlo všade so sebou vo vrecku nenosím.
ale v poslednom čase som dosť surfoval na telefóne a to HD rozlíšenie by vcelku potešilo.
a keďže mením operátora a mám nárok na nový telefón, tak prečo niečo nové nevybrať?
ale keď si pozriem koľko prostriedkov (hlavne RAM a CPU) žerú dnešné prehliadače na PC tak sa nečudujem.
hrať sa nehrám, telefón nie je na hranie ani na fotenie, hoci zrkadlo všade so sebou vo vrecku nenosím.
ale v poslednom čase som dosť surfoval na telefóne a to HD rozlíšenie by vcelku potešilo.
a keďže mením operátora a mám nárok na nový telefón, tak prečo niečo nové nevybrať?
jasne support samsungu ozaj stoji za velke .... ehm