Mys+podlozka

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
palci
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42

Mys+podlozka

Príspevok od používateľa palci »

ahoj ceo hovorite na tuto kombinaciu?

GIGABYTE GM-M8000X

SteelSeries Steel Pad QcK
elementar
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34

Re: Mys+podlozka

Príspevok od používateľa elementar »

Podlozka je vyborna myska to neviem
Spoiler: ukázať
PC1:MB: ASUS PRIME Z490-P, CPU: 10700F@4,9 + Corator DS + Noctua NF-P14,NOCTUA NF-A15 1.28V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 1060 6GB @2000(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung 870 512GB ,PSU: Seasonic M12II-620W ,OS: Win 10 ,LCD: 31.5" AOC 2560x1440,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: HyperX FPS PRO load 425[W]
Net
AS SSD
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50

Príspevok od používateľa hulo92 »

aj mys je fajn za tu cenu
Puk1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 21. Mar, 2009, 08:45

Príspevok od používateľa Puk1 »

palci
Používateľ
Používateľ

takze tu podlozku ste mi vsetci oklepli, ale co je na tej myske zle (gigabyte)

co som pozeral ine diskusie tak ju chvalili atest mysi do 1000kc vyhrala

akurat porovnanie s dead adderom tam neni
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Brandoo »

Nema ju vela ludi, radia ti to co vedia ze je dobre

Ja ti zas poradim Razer Imnperator 2012 obycajnu verziu a SteelSeries QcK podlozku ... teda tu co mas v linku ... len si zvol velkost. QcK alebo QcK+
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
Famous
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24

Príspevok od používateľa Famous »

Ja mam tu Gigabytku asi okolo roka a ziaden problem, krasne fici, makra sa daju ponastavovat a hlavne mne osobne velmi dobre sadne do ruky a nesmyka sa. Nemam nic proti tejto myske, no ludia vravia, ze ta guma navrchu sa po case zosucha ale u mna zatial nic take nenastalo.
CPU: R7-9800X3D Cooler: AC LF3 420 MB: x870E Nova GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: Corsair Vengenance 64GB 6200CL28 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Puk1
Nový používateľ
Nový používateľ

Mal som vela mysiek od razer ,steelseries alias shitseries, logitech.

Tu razer ti odporucam preto lebo je to jedna z najlepsich hernych mysiek. Ziadna akceleracia ziadne vyrovnavanie kurzora. Vymakany firmware,senzor,drivery.

Pripadne este G400 v2. To je nastupca MX518. Kvalitne spracovanie vydrzi ti velmi dlho.
sanjuro
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45

Príspevok od používateľa sanjuro »

steelseries nazvat shitseries? ty si asi nic nemal od steelseriesu.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Puk1
Nový používateľ
Nový používateľ

Ok zacnem menovat.

Kinzu v1 (nahodna akceleracia , skejty ako z obojstrannej pasky) Mal som ju 1 den s tym sa nedalo hrat ten senzor si robil co chcel. Na druhy den som ju bol vratit.

kinzu v2 a kana (sracky skejty,blbnutie senzora - kurzor vyleti do vysky pri rychlejsom pohybe po farebnej podlozke)

ikari (ani nie po polroku dvojite kliky , nahodne odpajanie mysky)

Staci ?
sanjuro
Používateľ
Používateľ

kinzu 1 mala problem s akceleraciou, ale aj tak sa s nou dalo hrat, komu vyhovovala tvarom, pouzil rinput, v2 to uz odstranila a nema ziadny problem so senzorom, ziadny som nezaregitrsoval, sracky skejty ma, v2 pro ich uz ale ma ok, i tak prve co spravim vzdy je kupim skejty od corepadu, tak ci tak sa po par mesiacoch povodne zoderu. Co sa tyka kvality konstrukcie produktov by som povedal ze steelseries je na tom najlepsie. a kanu pouzivaju aj svk top hraci, cize ak ti neaimuje, problem nie je v myske. netvrdim ze razer a logitech mysku su zle ale ani od ss nie su zle, tak ci onak postupne presedlavam na zowie, ich produkty sa javia ako top, co momentalne dokazuje aj podlozka co mam od nich.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
filuS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14

Príspevok od používateľa filuS »

Ja som mal Steelseries Ikari (optical), ked ide v poriadku tak je to jedna z najlepsich mysiek ake som mal v ruke. Ma velmi dobry ergonomicky tvar, kvalitny senzor, idealne siroke a responzivne koliesko a velmi dolezitu vec - "plateny" kabel. Ten kabel tam spominam preto, lebo nedavno som presiel na G400 (dlhe roky pred tym som mal MX518 a bol som maximalne spokojny, tak reku, ze sa vratim k osvedcenej klasike) a musim povedat, ze ten nepoddajny, gumou potiahnuty kabel je hroza. Ma nechutny zvyk zapamatat si tvar, a po vybrati z krabice je z neho harmonika, co je celkom problem, kedze sa to niekedy zadrhne o kraj stola/podlozky a pri napinani kladie nerovnomerny odpor a brani "smooth" aimu a trackingu. V tomto bola Ikari konstrukcne zvladnuta naozaj excelentne. Drivery neriesim, hrajem stylom plug&play. No ako uz bolo spominane, Ikari ma neskutocny problem s double clickmi, po asi roku a pol sa tento problem zacal prejavovat tak, ze vo winoch bola myska skor utrpenim a hry sa takmer hrat nedali (FPS hry v pohode, RPG/RTS impossibru - nastastie hravam prakticky len FPS). To sa mi na starej MX518 nestalo za 3.5 roka pouzivania a kamos, ktoremu som tu MX518 dal, sa tiez na nic nestazoval (a ma ju uz 3 roky). O znackach ako Gigabite alebo Zowie vela neviem (aj ked, nejake Zowie veci sme dostali od sponzorov, no tie som hned rozdal kamosom :P ).
Co sa tyka podlozky, fungujem na PureTrak Talent, je velka, je naozaj kvalitna, no pre niekoho moze byt prilis velka a mozno aj velmi hruba. Ak ju mam porovnat s tymi, co som mal pred tym, tak je na rovnakej urovni ako Everglide Titan Monstermat a dost vysoko nad Steelseries QcK. Ako nove boli vsetky tri prakticky rovnake, no QcK mi nevydrzala ani zdaleka dlho.
Desktop
Specs:
- AMD Ryzen 5 5600X + Noctua NH-U12S Chromax.black
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6700XT
- ASUS TUF Gaming B550M-PLUS
- Crucial Ballistix 32GB (4x8GB) 3600 MHz CL16
- Be Quiet! Pure Base 500DX Black + 5x Noctua fans
- Corsair RM650x + CableMod PRO ModMesh C-Series Kabel Kit (Black/Red)
- Samsung 970 EVO Plus 500GB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
- Sound Blaster Z
Monitor: Zowie by BenQ XL2546K + Eizo FS2333
Peripherals:
- Logitech G PRO Superlight + Artisan Hien L Mid Wine Red
- Logitech G915 TKL (red)
- Audio-Technica ATH-G1WL
palci
Používateľ
Používateľ

TUTO mysku mam doteraz, a neviem si ju vynachvalit. pouzivam ju 5 rokov na stoje bez podloziek a nemam ziadny problem (jeden teflon zodraty =D) ale stale funguje okej. Teraz chcem kupit nejaku renovovanu znacku, ale ako prechadzam po nete znacky ako gigabyte a logitech su sice menej renovovane, no kvalitou su vacsinou lepsie hodnotene. Razer, steelseries su tiez fajn, ale maju svojich odporcov aj priaznicov, od fora/stranky kazdy fandi inej znacke.

V tomto pripade sa fakt musim zohnodnut lebo ta gigabyte mi je jednoducho sympatickejsia, nie kvoli 6000DPI (to je absolutne irelevatne, zbytocne-pre mna, 1600DPI mi staci) Najskor som rozmyslal o razer abyssus ale to som zavrhol lebo deathAdder, alebo ta gigabyte je lepsia a nie o vela drahsia
sanjuro
Používateľ
Používateľ

na mna posobi ta gigabytka hrozne lacno, vidno ze to bolo dizajnovane v cine, zbytocne vycackana aby mal clovek pocit ze kupuje high end. Velmi sa divim ze cloveku s vkusom co predstavovala iOne je najsympatickejsia prave ta maskarada. Ved za 50e uz mas sensei raw.
Puk1
Nový používateľ
Nový používateľ

Abyssus som mal. Kvalitna myska, len je dost mala. Myslim ze najlepsia volba bude deathAdder nebudes lutovat.

Návrat na "Nákupná poradňa"