Rusenie a piskot v reprakoch
Rusenie a piskot v reprakoch
Mam taky mensi problem, z casu na cas sa pri zapnuti zosika v reprakoch oziva rusivy zvuk.
Ide o jemny sum spolu s piskanim, ktore ako keby pulzovalo v rozne dlhych intervaloch.
Repraky su Dali Zensor 1, zosik NAD C316BEE a zapojene su tam dve zvukovky, takto:
Prve: notas - NuForce uDAC 2 - zosik
Druhe: comp - M-Audio Audiophile 2496 - zosik
Co som zatial odsledoval, tak k ruseniu dochadza len ak su do zosika zapojene kable z desktopu. A to nemusi
ani byt zapnuty comp. Co som este skusal ine priciny, tak nie je to ani zasuvkami, ani kablam. A deje sa to aj ked
do zosika zapojim kable z integraca. Cize pricina je v desktope a podozrievam zdroj (vid podpis).
Je nejaky sposob, ako si to overit? Pripadne moze to sposobovat aj nejaky iny problem v kompe?
Ide o jemny sum spolu s piskanim, ktore ako keby pulzovalo v rozne dlhych intervaloch.
Repraky su Dali Zensor 1, zosik NAD C316BEE a zapojene su tam dve zvukovky, takto:
Prve: notas - NuForce uDAC 2 - zosik
Druhe: comp - M-Audio Audiophile 2496 - zosik
Co som zatial odsledoval, tak k ruseniu dochadza len ak su do zosika zapojene kable z desktopu. A to nemusi
ani byt zapnuty comp. Co som este skusal ine priciny, tak nie je to ani zasuvkami, ani kablam. A deje sa to aj ked
do zosika zapojim kable z integraca. Cize pricina je v desktope a podozrievam zdroj (vid podpis).
Je nejaky sposob, ako si to overit? Pripadne moze to sposobovat aj nejaky iny problem v kompe?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Re: Rusenie a piskot v reprakoch
Ja som niekedy mal takto isto po zapájané a tento istý problém nakoniec som zistil že to môže vydávať hociktorá súčiastka v pc
Nakoniec som kúpil druhú zvukovku, keďže integrovaná aj tak mala na "ehm" zvuk a potom to prestalo
Nakoniec som kúpil druhú zvukovku, keďže integrovaná aj tak mala na "ehm" zvuk a potom to prestalo
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
mas to na tej istej predlzovacke/zastrcke ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
hej, je to v jednej predlzovacke, ale ako vravim, skusal som uz zapojit zosik do samostatnej zasuvky
a nepomohlo to.
a nepomohlo to.
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
No comp je zahada ja mam taky problem od kedy sme kupili novy receiver tak napr ked sa zapne svetlo v kuchiny alebo kupelni alebo dokonca aj ked susedia zapnu svetlo tak mi prerusi nechvylu signal a deje sa to len pri digitalnom signale.Skus napriklad zapojit pc bez uzemnenia, to byva prva vec co robi galibu vo zvuku.
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
dikes za radu, skusim to...
cudne ale je, ze sa to nedeje stale... momentalne sedim pri compe, zapojeny je aj moj externy zosik aj zvukovka z desktopu
a rusenie ziadne
cudne ale je, ze sa to nedeje stale... momentalne sedim pri compe, zapojeny je aj moj externy zosik aj zvukovka z desktopu
a rusenie ziadne
- cuculka
- Používateľ
Nuz aj men niekedy to prerusovanie digi. signalu neurobi vzdy, je to zahada na take veci asi treba sietovovu pracku.
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nemas niekedy vybojky ziarivky ? toto je vzdy velky problem
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
jasne, v kuchyni, kera je priamo pod mojou izbou mame vybojku, ale ta zas nebyva zapnuta cez den...
stare rozvody? kamart ma podobny problem proste ked niekto nieco "neciste" zasmazi do siete brumia mu repro, nic sa s tym neda robit v jeho podmienkach a situacii tak to neriesi
inac so "starymi rozvodmi" viem ja nieco spravit? nejaky upgrade, kontrola... proste nieco, aby
sa odstranili spomenute problemy
sa odstranili spomenute problemy
- cuculka
- Používateľ
No skus si ešte skontrolovať nulak (podotahovat,premerat) v každej zásuvke co sa používa co máš v okruhu kde máš napojený PC až po ističovu skriňu