Pomoc pri nakupe

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
renegade

Pomoc pri nakupe

Príspevok od používateľa renegade »

Zdravim vsetkych, na doporucenie kamarata by som Vas chcel poprosit o pomoc pri vybere niekolkych veci z oblasti elektroniky. Mal by to byt smartphone, televizor, monitor, ktory bude sluzit ako externy monitor pre notebook, externy disk a usb flash disk.

Co sa tyka poziadavok tak smartphone by mal byt androidacky, kedze doteraz som fungoval na prvom galaxy s, velmi uvazujem nad SIII, drzal som to v ruke, hral som sa s tym a velmi sa mi to pacilo. Alternativu tam vidim jedine v HTC One X, ten som este v ruke nemal prave preto by som sa chcel spytat na nazory. 12. steho ma prist aj nove jablko ale ak mam povedat pravdu moc sa mi do toho nechce aj ked urcite si este pockam na to predstavenie. Stale totiz zvazujem aj prechod od samsungu ku apple, akurat ma velice odradza ta connectivita ich zariadeni so vsektymi ostatnymi ,,normalnymi,, zariadeniami :D

Poziadavky na televizor su plazma, uhlopriecka do nejakych 46 palcov, sledovat sa bude zo vzdialenosti zhruba 2,5 metra. Z doterajsich skusenosti mozem povedat ze mojmu oku asi najviac sedi panasonic ale necham si poradit nech nekupim volovinu.

Externy monitor bude sluzit na pozeranie filmov a nejakych 30 percent na pracu v REVITe, 3ds maxe a Cinema 4D. Velkost by bodla nejakych 27 palcov. Viac uz je zbytocne vela.

Externy disk nejakyc 1000gb, tu pocitam ze sa zhodneme na WDcku, teda aspon podla reviews ktore som cital mi to tak vychadza. A usb-cko nejakych 32 alebo 64GB a aby to bolo 3.0

Cenovy limit nie je stanoveny, nevadi mi priplatit si za kvalitu alebo dobru technologiu ale zasa zbytocne vyhadzovat peniaze do vetra to NE. :D

Za kazdy prispevok a radu vopred dakujem.

Návrat na "Nákupná poradňa"