Pekný deň Vám želám. Mam problem s PC ktorí som si pred týždnom vydvihol z reklamacie kde bol pre to lebo mu odišiel HDD, bol som si pon pred tyždnom a na to 2 dni išiel ako hodinky a potom začal mi padať a začalo mi vyskakovať chyba BLUESCREEEN čiže modra smrť. Po tom čo sa PC reštartol tak vyskočila mi tabuľka o tom že W7 sa z nejakých dôvodov reštartol a vypisalo mi tam chybu BlueScreen a pod tým vypisuje chyby najnovšie vyskakuje BC Code 19, alebo bolo tam aj 24 a aj nejake ktoré si nepamatam.
Tak zistoval som o tom všetko možne vyskušal som všetko možne, od testovania ramky cez memtest ktorá prebiehala vyše 10 hodin a nenašla nič, skusil som Bluescreenviewer a ten mi ukazal že fltmgr.sys, ntfs.sys, ntoskrnl.exe su chybnem aspon si to myslim ked mi to ukazalo v červenom ..., skusil som aj preinštalovať W7 ale nič stale ten istý problem. Problem sa prejavuje takto: zapnem PC ide v pohode, dokonca ked mi nesekne na začiatku zapnem si aj hru a hrajem ju aj par hodin a nič tak ju vypnem a zapnem si internetový prehladavač a zrazu BUM ... a mam tam modru smrť, po reštarte sa mi zapne trva to par sekund a mam to zase ... niekedy sa to par krat opakuje inokedy nie ako teraz že fungujem normalne ... niekedy mam ten problem že pri zapinani mi nechce spustiť W7.
Dúfam že popis mojej situacie stači na to aby mi niekto poradil ako sa toho mam zbaviť, lebo neviem či to je po Softwerovej stranke alebo po HW stranke, či ho mam zaniesť opäť na reklamaciu nech sa pozru na nový procesor alebo matičnu lebo RAM je v pohode myslim že ani čisto nový HDD nebude robiť problem, možno ešte nejaka kabelaž ale to neviem.
Takže prosím o POMOC, diki
Pomoc s BlueScreen
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Pomoc s BlueScreen
Dufas zle, hodil by sa kompletny popis zostavy, pripadne OC, a hlavne postnut minidump, popripade citatelny screen z Bluescreenviewera...
Re: Pomoc s BlueScreen
takže pridavam ten Screen http://www.upnito.sk/subor/5e5aa5f490fe ... fcafb.html
a zostava
a zostava Processor AMD Athlon II X4 640 3.00 GHz
ram Kingston 2x2GB DDR3 1333 MHz
ATI HD 5570
zdroj 400W
HDD Seagate 500 GB
a matična dostka ASUS M4A78LT-M LE
a zostava
a zostava Processor AMD Athlon II X4 640 3.00 GHz
ram Kingston 2x2GB DDR3 1333 MHz
ATI HD 5570
zdroj 400W