Zdravim,
uz dlho ma trapi problem, ze nemozem rozdelit systemovy disk, resp. ho zmensit. Ked sa cez ovladaci panel dostanem k sprave diskov, tak (C:) ma 465,75 GB a (D:) 10 MB. ked dam zmencit zvazok C, tak mi to ponukne, ze ho mozem zmensit o 1365 MB. Je blbost mat cely disk ako systemovy odiel. Neviete poradit co by sa s tym dalo urobit? Vdaka
Rozdelenie disku- problém
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
Re: Rozdelenie disku- problém
skus program MiniTool Partition Wizard alebo partition magic
MB: Asus VII Hero, CPU: i7 4790K@4,5Ghz-1,28V+Thermalright HR- 02 Macho , RAM: Crosair Vengeance LP 2x4Gb 1866mhz CL9, VGA: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming@1280/7000 , SSD: Samsung 850 EVO 250 GB, HDD1: SEAGATE.B 250GB, HDD2: SEAGATE.B 1TB, PSU: OCZ zs550W 80+bronze, CASE: LANCOOL K62, LCD: SAMSUNG BX2450L, OS: Win10 Pro 64x
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
A ako mas zaplnene C?
Sprava diskov Windowsu je kus drbnuta, ak je na disku ku koncu - ak su tam nejake data, nedovoli to zmensit. Vie to ten program Partitione Home Wizard, no tie data bude program dlhsie presuvat, teda ked je ich tam viac tak to potrva a robi to v DOSE - nie vo Windowse myslim, kedze sa "hybe" so systemovym diskom.
Sprava diskov Windowsu je kus drbnuta, ak je na disku ku koncu - ak su tam nejake data, nedovoli to zmensit. Vie to ten program Partitione Home Wizard, no tie data bude program dlhsie presuvat, teda ked je ich tam viac tak to potrva a robi to v DOSE - nie vo Windowse myslim, kedze sa "hybe" so systemovym diskom.
Spoiler: ukázať
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
MiniTool Partition Wizard Professional Edition - velmi jednoduche ovladanie, nastavis vo Windowse das restart a sa to spracuje a hotovo
i7
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
Partition magic nefungoval, tak som skusil MiniTool Partition Wizard a uz je to hotove, aj hed to chvilu trvalo. Dakujem