Gamepad na pc (XBOX 360)
Gamepad na pc (XBOX 360)
Ahojte,
chcem si kupit k pc dva gamepady a hravat hry ako PES a Fifu, pripadne nejake zavody (dufam ze su nejake pouzitelne hry co podporuju split screen).
Najlepsie referencie som cital na XBOX 360 gamepady, hlavne co sa tyka spracovania a kompatibility (inak mne viac vyhovuje tvar gamepadu ako ma PSko).
Cital som, ze v pripade kabloveho je jedno ci kupim gamepad for windows alebo klasicky pre XBOX..
Co ma zaujima je, ci je mozne pouzivat dva ovladace naraz na jednom pc, t.j. ci sa da hrat s protihracom..
Prinajhorsom by som kupil Bezdrotovy s receiverom a k tomu dalsi bezdrotovy, to je ale drahsia alternativa..
vdaka
chcem si kupit k pc dva gamepady a hravat hry ako PES a Fifu, pripadne nejake zavody (dufam ze su nejake pouzitelne hry co podporuju split screen).
Najlepsie referencie som cital na XBOX 360 gamepady, hlavne co sa tyka spracovania a kompatibility (inak mne viac vyhovuje tvar gamepadu ako ma PSko).
Cital som, ze v pripade kabloveho je jedno ci kupim gamepad for windows alebo klasicky pre XBOX..
Co ma zaujima je, ci je mozne pouzivat dva ovladace naraz na jednom pc, t.j. ci sa da hrat s protihracom..
Prinajhorsom by som kupil Bezdrotovy s receiverom a k tomu dalsi bezdrotovy, to je ale drahsia alternativa..
vdaka
VZDY predavam aj inde
Re: Gamepad na pc (XBOX 360)
Aj mne viac vyhovoval tvar PS Gamepadu ale po 2hodinách s X360 Gamepadom som hneď zmenil názor,je to omnoho lepšie rozloženie a tvar
Ano keď kúpiš káblový http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... 40819.html tak nebuďe problém,zapojíš a hráš
No ani http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... 40820.html tento bezdrôtový nieje zlá voľba,ten aj mám,dosah skvelý,len dokupovanie bateríí otravuje

Ano keď kúpiš káblový http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... 40819.html tak nebuďe problém,zapojíš a hráš
No ani http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... 40820.html tento bezdrôtový nieje zlá voľba,ten aj mám,dosah skvelý,len dokupovanie bateríí otravuje

Spoiler: ukázať
k tomu bezdrotovemu by som si kupil ten play and charge set a do ovladaca dal nabijacie baterky, to by nebol problem..
ale idealne by pre mna bolo kupit dva kablove, to je cca 50 €, len sa potrebujem uistit, ze to bude fungovat v hrach, to mi nevies povedat? nemas dva kablove?
ale idealne by pre mna bolo kupit dva kablove, to je cca 50 €, len sa potrebujem uistit, ze to bude fungovat v hrach, to mi nevies povedat? nemas dva kablove?
VZDY predavam aj inde
Toho, ci to bude podporovat 2 gamepady by som sa vobec nebal, Logitech a Microsoft robia skvely hardware s vybornou softverovou podporou. Ja mam jeden kablovy a signalizuje poziciu 1.
Presne tak ako píše Le_Frog,gamepady budu bezproblému fungovať,zapojíš ich do voľných USB portov,nainštaluješ drivery a hráš 

super, dakujem pani
nejake tipy na hry pre 2 a viac hracov? zatial mam PES, FIFU a NHL..chcelo by to nieco ako Tekken pripadne mortal kombat

nejake tipy na hry pre 2 a viac hracov? zatial mam PES, FIFU a NHL..chcelo by to nieco ako Tekken pripadne mortal kombat
VZDY predavam aj inde
Nic ako tekken pre pc nepoznám,ale taká F1 2011,DiRT3,DiRT Showdown sú na spilit screen výborné hry
urcite ber x360 gamepad, ak nemas love tak ber kablove z bazaru ale aj tak sa oplatia...kompatibilita, kvalita,ergonomia. Z original dualshocku som mal pocit lacneho "SEGA" ovladaca.
PC: NULL
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
objednal som 2 ks zo shoppie.sk, cena za kus 22 €, mali by byt do konca tyzdna
dufam ze bude stacit ked nainstalujem ten ovladac
dufam ze bude stacit ked nainstalujem ten ovladac

VZDY predavam aj inde
Ak mas win7 tak nebudes musiet instalovat nic. Vsetko ti spozna samo. Vacsina hier ti tiez automaticky spozna a nastavi ovladac. Odporucam hru Renegade Ops, je to hra hlavne pre 2 hracov a "vylucne" pre x360 gamepad s peknou grafikou a perfektnou hratelnostou no bohuzial iba na niekolko hodin. http://www.youtube.com/watch?v=DQwLYWixReE
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Co sa tyka hier/dvojhier, skvelu zabavu si uzijete s ktorou kolvek lego seriou. Ale skor tie novsie od lego indiana jones 2 kde je uz dvojhra spravena genialne 

- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ja mam napr. Logitech F510 a sice som iny nedrzal nevymenil by som zanic
Ale clovek nikdy nevie, ako by mi sadol ten od Xboxu do ruky, ale kedze ma inak usporiadane tie packy ako moj F510 na ktory som zvyknuty, neviem ako by sa mi s tym bavila F1 2012. Nic ine s gamepadom ani nehram, a ide to s tym skvelo.
Ked je to Tvoj prvy gamepad budes urcite spokojny, horsie by to asi bolo pri zmene...

tam je problem niekedy s kompatibilitou .. lebo niektore hry proste beru len xboxovy (ale je na to dobry soft, uz si nespomeniem na nazov - ale rozbaloval sa do priecinku s hrou a emuloval v podstate hocijaky gamepad nech sa tvari ako xboxovy)
mam odskusane aj 4 gamepady naraz, absolutne ziaden problem, hra ked je na to spravena tak ti ich pekne rozozna, aj na ovladacoch bude svietit prislusna cast kruhu ako na xboxe.
z hier co neboli spomenute urcite BLUR (sranda pre 4 na hodiny..), potom ked mas priatelku tak odporucam s nou zahrat spolu Trine, Trine 2 (alebo aj bez nej ale je to take detskejsie podobne ako lego hry)
... a samozrejme Street Fighter iV. Potom aj hry ako Left 4 Dead a Portal 2 sa daju rozbehat v splitscreene a to uz je ina pecka 
mam odskusane aj 4 gamepady naraz, absolutne ziaden problem, hra ked je na to spravena tak ti ich pekne rozozna, aj na ovladacoch bude svietit prislusna cast kruhu ako na xboxe.
z hier co neboli spomenute urcite BLUR (sranda pre 4 na hodiny..), potom ked mas priatelku tak odporucam s nou zahrat spolu Trine, Trine 2 (alebo aj bez nej ale je to take detskejsie podobne ako lego hry)

- DoTeSkeJ
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2012, 20:16
Osobne mam tiez XboX360 pad a neviem si vynachvalit,inak radili mi PS3 pad nuz nakoniec som kupil Xbox360 pad...
L4Dead je totalna pecka
L4Dead je totalna pecka

ja len tiez dodam, ze 4 gamepady nie su problem, ak to hra podporuje
hravali sme tak PES-ko, 2 vs 2 na jednom pc
hravali sme tak PES-ko, 2 vs 2 na jednom pc

"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"