Ahojte,
mam kupeny notebook s predinstalovanym windows 7 home premium. Kupil som si ssd disk a chcel by som preniest system na tento disk. Urobil som si boot cd. Urobil som si backup na 5 dvd. Vybral som stary disk a dal novy na ktorom som mal vytvorenu jednu 180 GB particiu naformatovanu NTFS. Ked ale nabootujem zo boot cd a vlozim posledne dvd zo zalohy najde mi zalohu ale zakazdym vyhlasi chybu ze neexistuje disk na ktory by sa dal skopirovat ten backup.
Vie mi niekto poradit co robim zle?
Vdaka
Ako preniest windows na ssd
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Sep, 2012, 20:22
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Ako preniest windows na ssd
cele zle, pripoj SSDcko cez USB suflik a pouzitim akehokolvek bezneho nastroju a'la R-Drive Image alebo nieco od Acronisu, O&O si jednoducho online z beziaceho windowsu na rotacnom disku spravis kopiu na SSD.
Potom stary disk vyberies, zapojis namiesto neho SSD a vymalovane, malo by to krasne nabootovat. Samozrejme catch je v tom ze potrebujes to USBckove pripojenie cez nejaky suflik, ale aj ked ho nahodou nemas, tak rozhodne niekto okolo teba ho bude mat a na tridsat minut snad pozicia.
Potom stary disk vyberies, zapojis namiesto neho SSD a vymalovane, malo by to krasne nabootovat. Samozrejme catch je v tom ze potrebujes to USBckove pripojenie cez nejaky suflik, ale aj ked ho nahodou nemas, tak rozhodne niekto okolo teba ho bude mat a na tridsat minut snad pozicia.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno stačí aj nejaký externý disk na ktorý urobí image hdd, potom nahodí SSD a image obnoví na SSD 

Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
backup na 5 dvd.
Cez co, cez Windows?
Nemal si k SSD nejaky program? Moj nazor je urobit uplne novu cistu instalaciu Windowsu, je to lepsie.
Nevie to skopirovat preto, lebo ten povodny disk mal 180GB particiu, a ten backup chce tolko miesta lebo sa nevie prisposobit. Ak si robil backup cez Windows, ani nehovorim, je to este horsie.
Odporucam Acronis Image Home True Boot CD. Backup na externy, a restore na SSD. Urobi to jeden .tib subor.
Cez co, cez Windows?
Nemal si k SSD nejaky program? Moj nazor je urobit uplne novu cistu instalaciu Windowsu, je to lepsie.
Nevie to skopirovat preto, lebo ten povodny disk mal 180GB particiu, a ten backup chce tolko miesta lebo sa nevie prisposobit. Ak si robil backup cez Windows, ani nehovorim, je to este horsie.
Odporucam Acronis Image Home True Boot CD. Backup na externy, a restore na SSD. Urobi to jeden .tib subor.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Sep, 2012, 20:22
Vdaka za pomoc s tym R-Drive to zafungovalo. Len by ma zaujmalo naco je te windows backup ked sa neda pouzit
.