Eset - problém so sťahovaním
Eset - problém so sťahovaním
Ahojte, mám problém so sťahovaním. Ak sťahujem v hocijakom prehliadači, tak mi to zastane na 99,9 % a potom sa väčšinou vyskytne chyba. Problém je pravdepodobne v ESET-e - ak vypnem antivirák - po otestovaní viem, že stačí vypnúť len rezidentnú ochranu a ochranu prístupu na web, tak mi to sťahuje v pohode. Problém je hlavne pri veľkých súboroch. Pravdepodobne ich kontroluje po stiahnutí, ale keďže sú veľmi veľké, tak ich kontroluje dlho a prehliadač to potom asi vzdá. Robí mi to v Opere, IE9, Chrome. Najväčšia sranda je v tom, že frajerka má takisto ESET a nemá s tým problém.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Eset - problém so sťahovaním
Skus ho preinstalovat. Podobne mi robilo v Mozille (pri verzii eset4), ale v Chrome mi to vobec nerobi (uz verzia eset5), popripade nahod najnovsiu verziu esetu
Re: Eset - problém so sťahovaním
Tak preinštaloval som to, ale problém pretrváva. Keď som ho odinštaloval, tak všetko frčalo ako po masle... Nechápem. ESET mám, samozrejme, najnovší.
Práve som zistil, že stačí nachvíľu pred koncom sťahovania pauznúť, počkať cca 5 sekúnd, pustiť znova a je to OK. Uvidíme v 6 verzii ESET-u.
Práve som zistil, že stačí nachvíľu pred koncom sťahovania pauznúť, počkať cca 5 sekúnd, pustiť znova a je to OK. Uvidíme v 6 verzii ESET-u.
Spoiler: ukázať