Zdravim. Dostal som od zamestnavatela PC od HP a chcel som na system vyuzit dodatocne prikupeny SSD disk. Z recovery DVD sa mi ale reinstal nepodaril - vybehla hlaska, ze disk je mensi ako povodny a neda sa pokracovat. Po zapojeni povodneho disku som skusal reinstal opat, ale tu slo jedine zadat "vratit system do stavu z tovarne" a dalej sa ma nepytal, kam ho chcem umiestnit. Viete poradit nejaky sposob, ako system (resp cely obsah) dostat na SSD disk?
Vdaka.
ako preklonovat HDD so systemom na ssd?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
Re: ako preklonovat HDD so systemom na ssd?
cez soft dodavamy k diskom... ak si nedostal, ze si kupoval ochudobnely balik, stiahni ho odniekial malo by to ist
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
Dik, nevie niekto nazov programu? Stahovat nieco odniekial je dost tazke
Zdravím
Práve som objednal toto SSD: Intel 520 120GB SSD a chcem sa spýtať načo je software ktorý je k nemu dodávaný.
Intel Data Migration Software - žeby na presťahovanie windowsu z HDD na SSD ???
Intel Solid-State Drive Toolbox - typujem že sú to nejaké ovládače.
Práve som objednal toto SSD: Intel 520 120GB SSD a chcem sa spýtať načo je software ktorý je k nemu dodávaný.
Intel Data Migration Software - žeby na presťahovanie windowsu z HDD na SSD ???
Intel Solid-State Drive Toolbox - typujem že sú to nejaké ovládače.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Kingston pouziva Acronis True Image HD
Bud sa vsetko naklonuje alebo urobis obraz disku ktory zaroven je aj zaloha celeho systemu s datami.
Bud sa vsetko naklonuje alebo urobis obraz disku ktory zaroven je aj zaloha celeho systemu s datami.
Spoiler: ukázať