Dobrý deň,
Potreboval, by som vyriešiť jeden problém a poradiť. Mám do bytu zavedené od Orangeu Orange doma (FiberNet, FiberTV a FIbertel) a prívod mám do jednej miestnosti, kde mám router.
Z tejto miestnosti mám z routeru natiahnutý ethernetový kábel do vedľajšej miestnosti, kde mám setobox na príjem FiberTV a televízor s funkciou smart.
Takže z tohto privedeného kábla potrebujem jednu prípojku zapojiť do setoboxu na príjem fiberTV a druhú prípojku do televízora na pripojenie internetu do TV, aby som mohol využívať funkciu smart v TV.
Neviem však, či existuje k ethernetovému káblu nejaká rozdvojka (rozbočovač), či iné technické zariadenie, ktoré mi umožní súčasne príjem FiberTV a súčasne pripojenie televízora na internet.
S pozdravom Ľuboš.
Pripojenie internetu k TV smart
Re: Pripojenie internetu k TV smart
klasika switch ti postacuje http://datacomp.sk/tp-link-tl-sf1005d-5 ... 83431.html
Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11 Ultra
Re: Pripojenie internetu k TV smart
tak po poriadku 
z routera nemáš určite zapojenú fibertv ale do settopboxu ti ide ethernet kábel z konvertora (eth1 -> stb)
a ty potrebuješ natiahnuť ešte jeden kábel z routera do TV (dlink -> TV)

z routera nemáš určite zapojenú fibertv ale do settopboxu ti ide ethernet kábel z konvertora (eth1 -> stb)
a ty potrebuješ natiahnuť ešte jeden kábel z routera do TV (dlink -> TV)
Spoiler: ukázať