Pripojenie internetu k TV smart

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
alan2

Pripojenie internetu k TV smart

Príspevok od používateľa alan2 »

Dobrý deň,

Potreboval, by som vyriešiť jeden problém a poradiť. Mám do bytu zavedené od Orangeu Orange doma (FiberNet, FiberTV a FIbertel) a prívod mám do jednej miestnosti, kde mám router.
Z tejto miestnosti mám z routeru natiahnutý ethernetový kábel do vedľajšej miestnosti, kde mám setobox na príjem FiberTV a televízor s funkciou smart.
Takže z tohto privedeného kábla potrebujem jednu prípojku zapojiť do setoboxu na príjem fiberTV a druhú prípojku do televízora na pripojenie internetu do TV, aby som mohol využívať funkciu smart v TV.
Neviem však, či existuje k ethernetovému káblu nejaká rozdvojka (rozbočovač), či iné technické zariadenie, ktoré mi umožní súčasne príjem FiberTV a súčasne pripojenie televízora na internet.

S pozdravom Ľuboš.
okrujko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jan, 2010, 19:15

Re: Pripojenie internetu k TV smart

Príspevok od používateľa okrujko »

Lenovo X1 Yoga 4G
Xiaomi 11 Ultra
alan2

Príspevok od používateľa alan2 »

Ďakujem za odpoveď!!!

Ľuboš.
Používateľov profilový obrázok
iOio
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 24. Aug, 2011, 19:48

Príspevok od používateľa iOio »

tak po poriadku :)
z routera nemáš určite zapojenú fibertv ale do settopboxu ti ide ethernet kábel z konvertora (eth1 -> stb)
a ty potrebuješ natiahnuť ešte jeden kábel z routera do TV (dlink -> TV)
Spoiler: ukázať
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Dell P2414H + Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 16GB DDR3 Kingston | MSI GTX 1070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx blue

Návrat na "Nákupná poradňa"