Flac nechce prehrávať
- sendy plankton
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Júl, 2011, 02:49
Flac nechce prehrávať
Ahojte,
nakoľko mám takmer celú zbierku hudby vo flac formáte je to celkom problém. Všetko išlo v poriadku len odrazu mi neprehrá tento formát žiaden prehrávač. Skúšal som reinstall prehrávačov (winamp, gomplayer, win player) ani ťuk. Prebehol som počítač anitivírusom či nie som nakazený- negatívne. Skúšal som aj pôvodný flac súbor skonvertovať do mp3. Išlo v poriadku čiže zdrojový súbor musí byť v poriadku tiež. Absolútne netuším čo s tým môže byť, keďže som nerobil ani žiadne zmeny s kodekmi a ako píšem stalo sa to odrazu. Nejaké nápady?
Ďakujem
(nevedel som presne kam prípevok umiestniť; pardón za eventualny spam)
nakoľko mám takmer celú zbierku hudby vo flac formáte je to celkom problém. Všetko išlo v poriadku len odrazu mi neprehrá tento formát žiaden prehrávač. Skúšal som reinstall prehrávačov (winamp, gomplayer, win player) ani ťuk. Prebehol som počítač anitivírusom či nie som nakazený- negatívne. Skúšal som aj pôvodný flac súbor skonvertovať do mp3. Išlo v poriadku čiže zdrojový súbor musí byť v poriadku tiež. Absolútne netuším čo s tým môže byť, keďže som nerobil ani žiadne zmeny s kodekmi a ako píšem stalo sa to odrazu. Nejaké nápady?
Ďakujem
(nevedel som presne kam prípevok umiestniť; pardón za eventualny spam)
moja mašina: Lenovo IdeaPad Y560
Re: Flac nechce prehrávať
skús ešte AIMP2, najlepšie vo verzii 2.51.330. má vlastné kodeky. prípadne ešte VLC-čko. tiež má vlastné kodeky.
ale niečo si predsa len musel vykonať v systéme. sama sa ani myš nevy...rie čo si (od)inštaloval a prestavoval?
ale niečo si predsa len musel vykonať v systéme. sama sa ani myš nevy...rie čo si (od)inštaloval a prestavoval?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
chyba ti kodek?
pouzivaj foobar na prehravanie hudby
pouzivaj foobar na prehravanie hudby
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- sendy plankton
- Nový používateľ
winamp by mal mat tiež vstavané kodeky. Systém som si preinštaloval z obrazu disku asi pred 2 mesiacmi. Všetko fičalo hudbu som samozrejme od vtedy počuval a išla. Jediné zmeny čo ma napadli je windows upadte. Už mi s pár vecami "pomohol" tak dúfam že zas nebudem musieť poďakovať developerom...
používaj hociktorý iný prehrávač audia okrem winampu a wmp. ešte aj VLC-čko bude vždy lepšia voľba
nemáš zapnutú obnovu systému? nemáš tam nejaký bod obnovy pred poslednými aktualizáciami? treba skúsiť ...
a ako sa prejavuje to, že ti to nejde prehrať? žiadna chybová hláška ani len chybový kód?
nemáš zapnutú obnovu systému? nemáš tam nejaký bod obnovy pred poslednými aktualizáciami? treba skúsiť ...
a ako sa prejavuje to, že ti to nejde prehrať? žiadna chybová hláška ani len chybový kód?
- sendy plankton
- Nový používateľ
nie žiadna chybová hláška. Proste stopáž 00:00 a nič sa nedeje. Gom píše že poškodený súbor a win player že mu chýbajú kodeky. Zajtra skúsim iný player a uvidím čo to spraví.
- sendy plankton
- Nový používateľ
OK tak sa ospravedlňujem za spam. Vyzerá to tak, že sa mi bili kodeky winampu a goomplayera. ďakujem za rady už mi všetko fičí po preinštalovaní obidvoch programov.
- M1ch4l
- VIP
prilis vela prehravacov je zlo
jo a ešte si ich znova pekne odinštaluj a nahoď si prehrávač, nie "prehrávač"
- sendy plankton
- Nový používateľ
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Asi Ti naznačuje svoje nesympatie k prehrávaču, ktorý používaš
Tak povedz insomniac čo odporúčas.
Tak povedz insomniac čo odporúčas.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
už som to tu písal. niečo čo má vlastné kodeky. AIMP2 (skvelá náhrada Winampu - používam už 5 rokov).
michal spomenul foobar. tento prehrávač je založený na knižnicovom zobrazovaní, v minulosti ma ohúril najmä
tým, koľko málo HW prostriedkov spotrebuje (kedysi v roku 2006 to bolo tuším 1900 KB v RAM)
winamp dobou úplne dok*urvili. a to hlavne tým, že chceli prachy vytrieskať zo všetkého, aj z toolsov na ripovanie,
tagovanie a podobne. neviem ako to je teraz, ale týmto ma winamp v dobe, keď som hľadal dobrý prehrávač, ktorý
bude mať tieto veci zadarmo, úplne odrovnal. a zbytočne ho postupne prečačkali až sa stal dosť HW náročným
svojej doby bol fajn, a držte si klobúky čo napíšem, iTunes. aj ten dočačkali a trebalo na to pomaly neviem aké PC.
ale nechcem ti tu niečo vnucovať, no winamp, pokiaľ viem, je stále o tom istom. pokiaľ hľadáš niečo podobné, tak
ti radím ten AIMP2. vyzerá na 98% rovnako, čiže pre týpka ktorý prechádza z winampu to bude prijateľná voľba.
ale kľudne používaj aj winamp. koniec koncov hlavne že tvoj problém sa ti vyriešil
michal spomenul foobar. tento prehrávač je založený na knižnicovom zobrazovaní, v minulosti ma ohúril najmä
tým, koľko málo HW prostriedkov spotrebuje (kedysi v roku 2006 to bolo tuším 1900 KB v RAM)
winamp dobou úplne dok*urvili. a to hlavne tým, že chceli prachy vytrieskať zo všetkého, aj z toolsov na ripovanie,
tagovanie a podobne. neviem ako to je teraz, ale týmto ma winamp v dobe, keď som hľadal dobrý prehrávač, ktorý
bude mať tieto veci zadarmo, úplne odrovnal. a zbytočne ho postupne prečačkali až sa stal dosť HW náročným
svojej doby bol fajn, a držte si klobúky čo napíšem, iTunes. aj ten dočačkali a trebalo na to pomaly neviem aké PC.
ale nechcem ti tu niečo vnucovať, no winamp, pokiaľ viem, je stále o tom istom. pokiaľ hľadáš niečo podobné, tak
ti radím ten AIMP2. vyzerá na 98% rovnako, čiže pre týpka ktorý prechádza z winampu to bude prijateľná voľba.
ale kľudne používaj aj winamp. koniec koncov hlavne že tvoj problém sa ti vyriešil
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja myslim, ze ma dnes kazdy druhy clovek doma 8GB ram a uplne naslapany procak, takze riesit nejaku HW narocnost je imo trosku mimo. vyberaj podla inych kriterii. vzhlad/uzivatelske rozhranie + doplnkove funkcie.
osobne pouzivam naskinovany winamp. ma to media library + dokaze nahadzovat veci do apple shuffle a nexus 7, ktore pouzivam.
osobne pouzivam naskinovany winamp. ma to media library + dokaze nahadzovat veci do apple shuffle a nexus 7, ktore pouzivam.
- sendy plankton
- Nový používateľ
Nechcem sa nijako zastávať winampu, ale vstavané kodeky má tiež. Dosť tu záleží aj na tom čo všetko chcete roboť v prehrávači. Mne je konkrétne tagovanie na nič takže používam free verziu. Ten bordel a reklamy to všetko sa dá vyfiltorvať pri inštalácii. Ale vážne jediný dôvod pre ktorý neprejdem na iný prehrávač kým mi nejaký ponúkne niečo podobné je docked toolbar. V ľavo mám playlist, hore prehrávač. Ušetrí mi to strašne veľa preklikávania Library, skinny a všetok ten bordel čo ponúkajú ani neinštalujem. Potom mám winamp agentov ešte aj v mp3ke, aj na usb-čku.
- M1ch4l
- VIP
mne foobar zerie 120 mega pamate zhruba
konkretne teda pouzivam foobar + wasapi, cim obchadzam windows, a mal by som tym ziskat lepsi zvuk. Ale nechce sa mi to porovnavat.
konkretne teda pouzivam foobar + wasapi, cim obchadzam windows, a mal by som tym ziskat lepsi zvuk. Ale nechce sa mi to porovnavat.