Dobrý deň
Ako už názov hovorí topicu hovorí , hľadám kvalitný prehrávač k AKG K 550 ktoré si čoskoro plánujem zakúpiť .
Momentálne používam ako ,,prehrávač" môj mobilný telefón Nokiu 5800 XpressMusic ktorú ale tiež plánujem vymeniť v blízkej dobe za Samsung Galaxy SIII . Chcel by som sa teda opýtať či SGS III bude ,,postačovať" ako prehrávač alebo by bolo dobré ešte extra investovať do kvalitnejšieho prehrávača . Dakujem za rady ..
Kvalitný prehrávač hudby k AKG K550
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Kvalitný prehrávač hudby k AKG K550
galaxy S3....ides odhadzovat sneh?
ale inak by to mal ten "telefon" v pohode potiahnut
ale inak by to mal ten "telefon" v pohode potiahnut
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Ospravedlnujem sa Zabudol som dopísať že ide o ,,mini" .. To je ale viac menej nepodstatné ..
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no to je podstatny rozdiel
neviem ako na tom bude to Mini, ma to znacne slabsie specifikacie ako velka S3 a neviem odhadnut ako uberu na hudobnom prehravaci.
Ale napr. moja Lumia 800 utiahne AKG K242 v pohode, co su sluchadla myslim o dost narocnejsie ako K550.
Jedina moznost je vyskusat to
EDIT:
Az teraz som si uvedomil, ze to su K550 a nie K450. V tom pripade by si si to mozno mohol rozmysliet a vybrat si nieco ine? Su to velke a tazke sluchadla, nie prave na prenasanie. Osobne som ich pocul na high-ende tento rok v Prahe a nijako ma teda nenadchli, ale mozno len nebli rozohrane, takze to nemozem dokonale posudit. Ale ten telefon by ich mal stale utiahnut v pohode, maju nizku impedanciu a vysoku citlivost.
neviem ako na tom bude to Mini, ma to znacne slabsie specifikacie ako velka S3 a neviem odhadnut ako uberu na hudobnom prehravaci.
Ale napr. moja Lumia 800 utiahne AKG K242 v pohode, co su sluchadla myslim o dost narocnejsie ako K550.
Jedina moznost je vyskusat to
EDIT:
Az teraz som si uvedomil, ze to su K550 a nie K450. V tom pripade by si si to mozno mohol rozmysliet a vybrat si nieco ine? Su to velke a tazke sluchadla, nie prave na prenasanie. Osobne som ich pocul na high-ende tento rok v Prahe a nijako ma teda nenadchli, ale mozno len nebli rozohrane, takze to nemozem dokonale posudit. Ale ten telefon by ich mal stale utiahnut v pohode, maju nizku impedanciu a vysoku citlivost.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tie sluchatka chces nadoma alebo nebodaj von?
ak by sme odporucili daco ine, mozu byt aj otvorene?
ak by sme odporucili daco ine, mozu byt aj otvorene?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
SGS III alebo Mini budú mať určite lepšiu kvalitu zvuku ako momentálna nokia ktorú vlastním .
K 550 mi boli odporučené od týpka "Audiofila" na koľko neznášam štuple . Jednak kvalitou a tak isto mi absolútne nedržia v ušiach .
Osobne som zvyknutý na uzavreté sluchátka ( K PC vlastním SteelSeries Siberia V2 s ktorými som spokojný).
Potrebujem sluchátka ktoré budú mať kvalitný zvuk , adekvátne k zariadeniu ktoré budem používať na koľko si zbytočne kúpim extra kvalitné slúchatka ale zariadenie v ktorom budem mať muziku bude hudobný shit a teda nevyužijem cez neho kvalitu slúchadiel.
Využívať ich budem na cestu v Autobuse , resp. pri ceste na dovolenky . Som otvorený iným alternatívam takže kľudne do toho .
K 550 mi boli odporučené od týpka "Audiofila" na koľko neznášam štuple . Jednak kvalitou a tak isto mi absolútne nedržia v ušiach .
Osobne som zvyknutý na uzavreté sluchátka ( K PC vlastním SteelSeries Siberia V2 s ktorými som spokojný).
Potrebujem sluchátka ktoré budú mať kvalitný zvuk , adekvátne k zariadeniu ktoré budem používať na koľko si zbytočne kúpim extra kvalitné slúchatka ale zariadenie v ktorom budem mať muziku bude hudobný shit a teda nevyužijem cez neho kvalitu slúchadiel.
Využívať ich budem na cestu v Autobuse , resp. pri ceste na dovolenky . Som otvorený iným alternatívam takže kľudne do toho .
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
nakrmis ich az prenosnym zosikom za 120e+
za mna srh940 + fiio e11 (alebo aj daco lepsie, zalezi kolko chces investovat)
netusim ako hraju dane mobily, no ak to nie je aspon na urovni iphonu, tak by som bral Colorfly c3 z ebay
za mna srh940 + fiio e11 (alebo aj daco lepsie, zalezi kolko chces investovat)
netusim ako hraju dane mobily, no ak to nie je aspon na urovni iphonu, tak by som bral Colorfly c3 z ebay
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite