Dakuejm za odpovede..

Ano, stoji to iba 15e ak mas pocitac kupovany v prislusnom obdobi, resp. 30e ak chces upgradovat iny pocitac so starsou verziou Windows.jktdj7 napísal:Dobry den, mam Windows 7(kupovany k PC v septemri) a chcel by som ho ubgrade na Windows 8..Je pravda ze to stoji len 15 E cez docasnaponuka.sk ?? A doporucovali by ste mi to??
Dakuejm za odpovede..
Na toto sa nepýtal...Xenon napísal:Ja by som do WIndows 8 nešiel. Irituje ma to ovládanie. Ak máš tablet/dotykovú obrazovku, tak ok. Inak nie.
Zas ten tvoj bullshit... mne vyhovuje...shiro napísal:CageJ, nech hovoris hocico, vzdy ostane pravdou ze metro na desktope je cista blbost a nema tam co robit.
O tom by sa dalo hodne polemizovat. Z technickeho hladiska napriklad Start obrazovka ako nahrada Start menu je velmi dobra volba. Mne skor vadia drobnosti typu duplikatne IE (desktopove aj mobilne), rovnako je aj Chrome (desktopove aj mobilne), vyzadovanie korektneho SSL certifikatu Mail aplikaciou (ano, viem, mame mat korektny, len kto to zaplatishiro napísal:CageJ, nech hovoris hocico, vzdy ostane pravdou ze metro na desktope je cista blbost a nema tam co robit.
Ano,shiro napísal:CageJ, nech hovoris hocico, vzdy ostane pravdou ze metro na desktope je cista blbost a nema tam co robit.
Ohladom prechodu z 32bit na 64bit - neda sa to, je potrebna cista instalacia, upgrade z principu nemoze fungovat.
FPP nebude vobec.CageJ napísal:FPP nie je v predaji a skor ako v marci nebude ! Ak vobec..
Preto sa pytam ci staci 29.99€+14.99€ za DVD. Upgrade sa bude robit z XP 32bit. Chcem logicky mat W8 64bit. Podla toho co som sa dozvedel ide o cistu instalaciu. Mne nejde o 15€ ale o to ci to pojde. Pretoze v alze stoji WIN 86€, cize standardna pofebruarova cennikova cena !
Sprav si kludne image disku cez nejaky program, napriklad Macrium Reflect ci iny free klonovaci program. Ak ale mas recovery DVD pre Windows 7 pre notebook, tak to nema zmysel - na Windows 7 sa budes moct vratit cez tie media, no a subory sa ti zazalohuju do Windows.OLD po instalacii Windows 8.Mam W7 64bit v notebooku, vsade pise, ze je nutne/potrebne urobit bitovu zalohu W7cky? Ako ?
Nestaci recovery na skrytej particii disku ?