Windows 7 alebo Windows 8?
Windows 7 alebo Windows 8?
Ahojte, potrebujem si kupit Windows a zvazujem ci mam kupit W8 alebo spokojne kupit W7. Dakujem za radu.
Edit: PC pouzivam na hry, praca v CAD a 3D.
Edit: PC pouzivam na hry, praca v CAD a 3D.
Notebook: Sony VAIO VPCF11M1E / H i5-520M (2.4Ghz) 16.4" FullHD NVGT330M DDR4GB 500GB BluRay
Phone: HTC One
Phone: HTC One
Re: Windows 7 alebo Windows 8?
osobne si myslim ze 7je lepsia ta 8 mi pride ako soft pre nejake touchscreen
a pre prostredie tiez by som asi skor bral sedmicku
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
mrkolo: mame tu take tlacitko, ze "upravit" prispevok. vyskusaj si ho niekedy, ok?
na pracu by som zobral 7čku.
i7 4790K @ 4.6GHz
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
bola by najväčšia blbosť počúvať tuto týchto nado mnou. prečo? Lebo kúpiš Win 7, budeš mať iba win 7, keď kúpiš Win 8, spravíš downgrade, a hockedy keď si zmyslíš si to upgradneš na osmičku. Nehovoriac o tom že to bude aj lacnejšie...
.
Cize rucis za to ze CADy a podobne SW (LabView napr pre brosla) tam pojde ano? tak mne pod 8 mickou nesli scopy (ovladaci sw) ani logovaci SW od Meraku co pouzivam. Tak preto ma to zaujíma (Win mam od Microsoft DreamSpark), teda uz nemam, dal som si na pracovne PC vistu a tam ide uplne vsetko 

kupovat dnes sedmicku by bola hlupost...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A kde o tom hovoril Snake ? Snake pisal o tom, ze ked si kupis Windows 8, tak mas pravo na downgrade na 7 alebo Vistu v ramci licencie. Takze kupis W8 a budes mat moznot volby medzi Vista/7/8. Kupis W7 a budes mat moznost volby iba medzi Vista a 7.Broslowski napísal:Cize rucis za to ze CADy a podobne SW (LabView napr pre brosla) tam pojde ano? tak mne pod 8 mickou nesli scopy (ovladaci sw) ani logovaci SW od Meraku co pouzivam. Tak preto ma to zaujíma (Win mam od Microsoft DreamSpark), teda uz nemam, dal som si na pracovne PC vistu a tam ide uplne vsetko
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
ja neviem ale win8 mi pripada na tukatie prstami do tekutych kristalov
check:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps ... ID=9240617
http://www.solidworks.com/sw/support/Sy ... ments.html
check:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps ... ID=9240617
http://www.solidworks.com/sw/support/Sy ... ments.html
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Co sa tyka Autodesku : Published date: 2012-Apr-09
A hentie problemy budu najskor ohladne HW klucov, nevidim dovod preco by SW nesiel na Windows 8, ked z hladiska software je to to iste ako Windows 7.
A hentie problemy budu najskor ohladne HW klucov, nevidim dovod preco by SW nesiel na Windows 8, ked z hladiska software je to to iste ako Windows 7.
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
neviem ake specialne softy pouzivas, ale Win8 mam na jednom kompe uz asi 3 mesiace (odkedy vysiel na DreamSparku) a ziadne problemy som nezaznamenal. Nehovorim ze Win8 je vo vsetkych smeroch terno, k Metru mam trosku vyhrady, ale ani predtym som menu Start nevyuzival, takze ani teraz mi to nerobi problem sa mu vyhnut a pri starte sa prekliknut do desktopu. celkovo to ale beriem tak ze Win8 ma urcite vacsiu buducnost, pre mna osobne najvacsim plusom je aplikacia Mail ktora mi umozni pripojit sa k firemnemu Exchange accountu (OWA totiz mame v robote zakazane).
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
SW nepouziva HW kluc co viem uz na 2010-11-12 a tobôz nie 2013 a to je oficialna podpora, ak chcete zistit zavolam si a preverim priamo u Solidvision ako je to s kompatibilitou SW a Win 8, zatial nemam preco