Ahojte,
dúfam, že nebude vadiť, že som tento topic hodil do tejto sekcie. Uvažujem o kúpe DVD rekordéra, ale na trhu je ich "proklate" a rád by som sa trafil do kombinácie výkon-cena. Takže čo sa týka ceny chcel by som, aby to mohlo byť tak do 200 EUR, pričom vyžadujem, aby spĺňal nasledovné:
- obsahoval HDD disk
- umožňoval nahrávanie zo set top boxu na HDD (pripojenie SCART káblom) a následne kopírovanie z HDD na DVD
- obsahoval USB port s možnosťou prehrávania aj najnovších DIVX (teda aj formát x264, mp4 v ktorom sú často kódované HD veci)
- podporoval aspoň české titulky
Zároveň by som sa chcel spýtať ako je to s nahrávaním na HDD čo sa týka formátu. Teda ak napr. nahrávam povedzme nejaký hokejový prenos a budem ho chcieť po vypálení na DVD prehrať vo všetkom možnom, vrátane PC, je treba nejakú konverziu? Lebo bez toho by som to prehral asi len na tom DVD rekordéri a ešte to bude kvalitne veľké (MB), či??
Takže ak by ste vedeli o nejakých slušných strojoch spĺňajúcich uvedené, rád sa inšpirujem Vašimi radami
Zatiaľ vďaka
DVD rekordér - poraďte!
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: DVD rekordér - poraďte!
na taketo srandy ti je lepsie si spravit HTPC. inac budes o rok-dva plakat, ze ti to neprehra filmy s novymi kodekmi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
No počkaj! Však tie nové mašiny už hádam umožňujú update kodekov, nie? A zase až tak rapídne tie avi kodeky nepribúdajú
Plus, z nejakého "super" kodeku v budúcnosti si to toľko skonvertujem v PC na štandardný DIVX
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
no jasne, potom ako by ta vyrobcovia prinutili kupit si kazdy rok novy model?Lukoto napísal:No počkaj! Však tie nové mašiny už hádam umožňujú update kodekov, nie? A zase až tak rapídne tie avi kodeky nepribúdajú
tento by ale mohol splnat tvoje predstavy, precitaj si recenziu http://avmania.e15.cz/lg-bds590-jeden-s ... -vse-video
Spoiler: ukázať