Zapinanie PC pomocou klavesnice

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
ing_mychal
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00

Zapinanie PC pomocou klavesnice

Príspevok od používateľa ing_mychal »

Caute,
k laptopu som si dokupil monitor a klavesnicu a vacsinu casu ho pouzivam ako desktop. Problemom je, ze ked ho chcem zapnut alebo prebudit zo spanku, tak musim pouzit klavesnicu na laptope ---> musim ho otvarat. Klavesnicu mam A4Tech KD-800L a medzi multifunkcnymi tlacidlami nie je vypinanie ani nic podobne. Na webe som nenasiel ziaden SW, kde by sa dali tie tlacidla naprogramovat. Existuje nejaky iny sposob, ako to nastavit tak, aby som nemusel laptop vobec otvarat a mohol ho idealne aj zapinat pomocou klavesnice?
Vopred vdaka za akekolvek info.
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07

Re: Zapinanie PC pomocou klavesnice

Príspevok od používateľa Mimiik »

tieto veci pokial viem najdes jedine v biose, pokial to tam neni, tak podla mna mission impossible
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
ing_mychal
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00

Re: Zapinanie PC pomocou klavesnice

Príspevok od používateľa ing_mychal »

Mam Acer TM8371 a BIOS (insydeH2O) je biedny. Mam tam len zopar zakladnych nastaveni. Co som tak googlil, tak sa da nejako odomknut rozsirena ponuka, ale nechce sa mi podstupovat to riziko, pokial nebudem vediet ci to bude potom mozne. Nema s tym niekto skusenost?

Návrat na "Hardware všeobecne"