Ahojte,
mam nasledujuci problem, mam tento set klavesnice a mysi http://www.alza.sk/connect-it-premium-ci-60-d304303.htm pred nejakym casom mi uplne prestali fungovat dodatocne tlacitka (multimedialne aj browsovacie). skusal som program keycodes, a vyzera to tak, ze system vobec nereaguje na stlacenie tlacitiek. najprv som si myslel ze tie tlacitka odisli, ale pod linuxom v KDE mi to funguje bez problemov. ku klavesnici ziadne ovladace neboli, tlacitka fungovali bez problemov.
mate nejaky tip v com moze byt problem?
Win8: nefunguju multimedialne klavesy
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Win8: nefunguju multimedialne klavesy
kedze ste sa na mna vsetci vysrali, medzitym som prisiel na odpoved uplne nahdou:
kvoli instalacii fastboot ovladacov som restartoval win v mode s vypnutou verifikacou driverov a klavesnica zrazu zacala fungovat. pravdepodobne tam niekde vysel nejaky ovladac klavesnice, ale neviem aky, kedze ku klavesnici ziadne neboli a z windows updatu vsetky su podpisovane, takze nemali by dovod ostat vysiet... no kazdopadne uz to funguje,
kvoli instalacii fastboot ovladacov som restartoval win v mode s vypnutou verifikacou driverov a klavesnica zrazu zacala fungovat. pravdepodobne tam niekde vysel nejaky ovladac klavesnice, ale neviem aky, kedze ku klavesnici ziadne neboli a z windows updatu vsetky su podpisovane, takze nemali by dovod ostat vysiet... no kazdopadne uz to funguje,
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Win8: nefunguju multimedialne klavesy
Nuz ono sa tazko odpoveda, ked napriklad clovek nema aktualne stroj s Windows 8 a prave tvojou klavesnicou. Moja napriklad fungovala bez akychkolvek nastavovaciek.