Nova herna mys
Nova herna mys
Caute chalani, kedze mi dnes odisla moja dvojrocna Genius Ergo Laser 555 tak by som si chcel zaeovazit nieco nove. Som prikloneny k znacke razer kedze mam od nich sluchatka a som max. spokojny. Pozeral som DeathAdderku ale vraj ma nejake problemy a o par e priplatku tam je http://www.progamingshop.sk/razer-imper ... 02653.html. Cena max. tych 60E +-. Mysku vyuzivam na sutazne hranie CS 1.6/CSGO/BF3. Btw. je potreba kupovat aj nejaku podlozku ?
Spoiler: ukázať
- DoTeSkeJ
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2012, 20:16
Re: Nova herna mys
ty si hral ,,sutazne,, s Geniusom?
Ano a celkom mi sedela ci ergonomicky aj celkovo. Ale to je jedno ... ziadam tu o radu a ohodnotenie tej razerky a nie riesenie toho s cim som hral
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Kup, co ti najlepsie sadne do roky, v pripade nejakych problemov mysku proste vyreklamujes. Ja osobne preferujem opticke mysky na FPS, no v dnesnej dobe je to uz imo jedno (laserove mysky mali svojho casu neskutocne problemy s istymi povrchmi, no myslim, dnes sa uz tieto muchy vychytali). Z osobnych skusenosti mozem odporucit Logitech G400 (nastupca legendarnej MX518), Steelseires Ikari (jej lifespan je ovela nizsi, vydrzala mi cca 2 roky, potom zacali problemy s dblclickom, no na to existuje easy fix) a aj Deathadderka nie je na zahodenie (tuto som nemal moznost skusat nijak dlho, ale tvarovo je v pohode. Co som pozeral, tak ludia si v poslednej dobe oblubili Razer Imperator a z takych tych mensim trebars Steelseries Xai.
btw, trosku si ripnem, ale ako mozes pouzivat mys na sutazne hranie ak ani nevies, ci potrebujes podlozku?
btw, trosku si ripnem, ale ako mozes pouzivat mys na sutazne hranie ak ani nevies, ci potrebujes podlozku?
Desktop
Doteraz som hral bez, slo mi to aj bez toho ... vela ludi si chvali podlozky tak sa pytam ci sa oplati kupit podlozku ci sa mi nahodou bez podlozky viac neposkodi spodna strana mysky. Btw. mozem sa teda naklonit k razer imperator ?
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Ano, kludne.
S tymi podlozkami je to tak, ze tie ti prakticky predlzuju zivotnost mouse skateov, aspon oproti drevenym stolom. Za druhe umoznuju pracovat senzorom na ich plny vykon (aj ked ako som spominal,kedy mali laserove mysky problemy so svetlymi povrchmi a na podlozkach s bielymi plochami boli prakticky nepouzitelne). Btw, videl som jedneho-jedineho cloveka, ktory to na semi-pro urovni hraval na dreve (nanestastie to bol mol spoluhrac, mal som problem nesmiat sa mu na LAN-ke , nosieval si so sebou policku zo skrine, ze vraj sa mu na tom najlepsie hralo) a ten menil skaty kazdu druhu mapu. Cize moj nazor je, ze jednoznacne podlozku treba z mnohych pricin.
S tymi podlozkami je to tak, ze tie ti prakticky predlzuju zivotnost mouse skateov, aspon oproti drevenym stolom. Za druhe umoznuju pracovat senzorom na ich plny vykon (aj ked ako som spominal,kedy mali laserove mysky problemy so svetlymi povrchmi a na podlozkach s bielymi plochami boli prakticky nepouzitelne). Btw, videl som jedneho-jedineho cloveka, ktory to na semi-pro urovni hraval na dreve (nanestastie to bol mol spoluhrac, mal som problem nesmiat sa mu na LAN-ke , nosieval si so sebou policku zo skrine, ze vraj sa mu na tom najlepsie hralo) a ten menil skaty kazdu druhu mapu. Cize moj nazor je, ze jednoznacne podlozku treba z mnohych pricin.
Desktop
Mani, k razer mysiam jednoznacne odporucam Razer Goliathus (ci uz chces speed, alebo control je to dobra volba a velmi pekne na tom klze mys), ja osobne mam goliathus control edition oversized, a som s nou maximalne spokojny, aj ked ja mam Razer Naga 2012 edition, no aj to je laserovka
.notebook{
Lenovo-ThinkPad-S440-Touch: CPU Intel Core i7-4500u GPU AMD Radeon HD8670m SSD 256GB Samsung RAM 8GB (1600MHz);
}
.mobil{
Samsung-Galaxy-S3-i9300: CM11 M9;
}
Lenovo-ThinkPad-S440-Touch: CPU Intel Core i7-4500u GPU AMD Radeon HD8670m SSD 256GB Samsung RAM 8GB (1600MHz);
}
.mobil{
Samsung-Galaxy-S3-i9300: CM11 M9;
}
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Latkova podlozka ... a to je uz jedno ci SteelSeries QcK alebo Razer Goliathus ... alebo sa riad podla ceny, QcK su za lepsiu cenu.
Imperator 2012 jasny vytaz
Imperator 2012 jasny vytaz
Este pozeram na Kone + . Ale vraj maju nanic koliesko. Asi sa priklonim k tej razerke, predsa len mam ich overenych a hodi sa mi k headsetu.
-
- Pokročilý používateľ
Hej, vela mysiek Kone + ma pokazene koliesko uz od vyroby. Tvarovo je velmi dobre navrhnuta len co sa tyka funkcnosti a kvality je to bieda ...
Teda aj Razer podlozku, speed alebo control verziu. Speed je velmi hladka, myska sa po nej klze ako na lade ... teda pokym je nova a cista a control je taka klasik, normal.
Teda aj Razer podlozku, speed alebo control verziu. Speed je velmi hladka, myska sa po nej klze ako na lade ... teda pokym je nova a cista a control je taka klasik, normal.
A ta QcK ? Je nieco ako goliathus control alebo speed ? Radsej tu klasicku controlku. A myska vyhrala Imperator 2012, este som sa chcel spytat na Death Adder ... ako je na tom ona ?
-
- Pokročilý používateľ
Skor ako control ... alebo nieco medzi.
pozri si toto videjko, kde posuva mysku po podlozke ako lahko ide ...
speed ma velmi na husto pory a su velmi male oproti control podlozke ... teda ak hravas na velmi malej senzitivite skor tu speed
pozri si toto videjko, kde posuva mysku po podlozke ako lahko ide ...
speed ma velmi na husto pory a su velmi male oproti control podlozke ... teda ak hravas na velmi malej senzitivite skor tu speed
Ten goliathus je teda taka dlha ze aj pod klavesnicu Ano hrajem na malej sensitivite. Praveze ked hrajem na malej tak nieje lepsia kontrol, nebude mi velmi klzat myska po speed ?
-
- Pokročilý používateľ
To mas rozne velkosti ... pozri si v obchode kde budes kupovat.
Na speed podlozke ti bude klzat najlepsie z pomedzi latkovych. Este lepsie klze na hlinikovych ale to je uz ina trieda.
To je uz na tebe ktoru ... ci chces aby ti velmi klzala alebo nie, takmer vobec (ked do nej strcis).
Na speed podlozke ti bude klzat najlepsie z pomedzi latkovych. Este lepsie klze na hlinikovych ale to je uz ina trieda.
To je uz na tebe ktoru ... ci chces aby ti velmi klzala alebo nie, takmer vobec (ked do nej strcis).