v stolnom PC mam crucial m4 128 a som s nim velmi spokojny. na win 7 mam boot priemerne 16 sekund. preto by som chcel ssd na system aj do htpc. hlavne koli rychlosti bootu a tichosti.
co sa tyka OS este nemam jasno, bud by to bolo W7 s xbmc, alebo nejaka linuxova xbmc distribucia. kedze tam bude iba system, tak pod linuxom ma nepritomnost trim-u netrapi (ak tomu vsetkemu rozumiem dobre, bude sa prehravat iba cd, dvd, br, audio, video a foto zo siete, nic ine). v pohode mi tam staci nejake 32GB alebo 64GB ssd-cko. len teraz neviem ktore. na prvom mieste je rychlost, na druhom je samozrejme cena. najradsej by som zobral crucial m4 64GB, no to stoji 72€ a to sa mi vidi trochu vela, ked ceny zacinaju na 35.
existuje nejaky kompromis? zrejme to budem brat z datacompu, kedze tam beriem aj jeden kancelarsky PC.
dakujem za rady.
SSD do HTPC
SSD do HTPC
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: SSD do HTPC
Kingston V300 60GB
http://pevne-disky.heureka.sk/kingston- ... 0s37a-60g/
V200 64GB mam v HTPC, OS startuje rychlejsie ako moj OCZ Vertex 4 128GB (asi preto, ze na nom mam viac veci... ale aj tak je kingston super)

V200 64GB mam v HTPC, OS startuje rychlejsie ako moj OCZ Vertex 4 128GB (asi preto, ze na nom mam viac veci... ale aj tak je kingston super)
Spoiler: ukázať