Zvuky v PC
Zvuky v PC
Prosím vás nevie mi niekto poradiť ?? Po zapnutí PC mi vždy vydáva divné zvuky. Akoby chrapčanie alebo niečo také.. Ale keď napr. spustím nejakú hru napr. Fifu 13 tak to úplne prestane. Ak ju vypnem, tak po čase ten zvuk znova začne.. Neviete čo stým ?? Ďakujem za každú radu
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Re: Zvuky v PC
Pichni hlavu do bedne a počúvaj Jedine čo chrapči v pc je hardisk to je normálne Inak môžu chrapčať vetráky na procesoru, skrinke, v zdroji alebo na grafickej a to už není normálne treba ich vymeniť a to je asi všetko čo môže vydávať niake zvuky vpc
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
Re: Zvuky v PC
Tak je to asi chladic na procak. Aspon tak sa mi zdalo Ale ako on sa toci aj vsetko len to chrapci.. Ale ked zapnem nieco aby bola vyuzitelnost procesora vacsia tak to prestane..Martin_RAZER_SVK napísal:Pichni hlavu do bedne a počúvaj Jedine čo chrapči v pc je hardisk to je normálne Inak môžu chrapčať vetráky na procesoru, skrinke, v zdroji alebo na grafickej a to už není normálne treba ich vymeniť a to je asi všetko čo môže vydávať niake zvuky vpc