Battlefield 3 nejde spustit.
Battlefield 3 nejde spustit.
Caute od vcera mi nejde Bfko. Spustim origin klik na BF3, hodi ma hned na battlelog (chrome) dam multiplayer najdem si server dolu v lavo mam initializing ... connecting ... potom to zmyzne a bf sa nesputi. KEd si ale pozrem spravcu uloh tam bf3.exe je ale po chvilke zmyzne. skusal som reinstall ten nepomohol. Nieco som aj googlil ale zatial bez zmeny.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3 nejde spustit.
skus repair install v origine
skusal som - nepomohlo
PS4 + OPTOMA HD 141X
okej takze problem vyrieseny staci unninstall iZ3D driver
PS4 + OPTOMA HD 141X
to bol skor doplnok do prehravaca cez ktory si pozeram 3d filmy
PS4 + OPTOMA HD 141X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Sep, 2008, 07:27
Neviem či problem bude ten istý,ale vypisuje mi to your game data is corrupt,ked dam opravit cez origin,prebehne,skontroluje napíše že všetko je ok.Ale stale nejde.
Seklo sa to po nainstalovani noveho patchu,bez toho to nešlo pustiť tak update bol potrebný.
Nejde ani kampan,ani multiplayer.
Seklo sa to po nainstalovani noveho patchu,bez toho to nešlo pustiť tak update bol potrebný.
CPU : Intel i5- 10 400 F,Cooler:Arctic Cooling Freezer ExtremeMB:MSI Z97 G43,VGA:MSI 1070 Gaming, 8
Gb RAM:4x 8 Gb Patriot Viper Steel Series CL18,3600 MHZHDD 1:WD 5000AAKS,HDD 2:Seagate 500 Gb,SSD Crucial MX 100 250 Gb,DVDRW:Acer Predator 27,144 Hz
,PSU:Fortron Blue Storm 2/500Watt,CASE:Nanoxia Deep Silence 3-Anthracite,Cooling-3xNanoxia 120mm,2xNoctua 120mmLCD:Samsung 24,TV:TV Aver Media Box 10,REPRO:Genius 5+1,,Creative Sound Blaster ZX,OS:Windows 10,64 bit
Gb RAM:4x 8 Gb Patriot Viper Steel Series CL18,3600 MHZHDD 1:WD 5000AAKS,HDD 2:Seagate 500 Gb,SSD Crucial MX 100 250 Gb,DVDRW:Acer Predator 27,144 Hz
,PSU:Fortron Blue Storm 2/500Watt,CASE:Nanoxia Deep Silence 3-Anthracite,Cooling-3xNanoxia 120mm,2xNoctua 120mmLCD:Samsung 24,TV:TV Aver Media Box 10,REPRO:Genius 5+1,,Creative Sound Blaster ZX,OS:Windows 10,64 bit
Skús to cele odinštalovať a nanovo nahodiť, malo by to pomocť
Spoiler: ukázať
predpokladám, že máš ruskú verziu... potrebuješ nové jazykové súbory, ktoré sa menia s každým patchommelmoth napísal:Neviem či problem bude ten istý,ale vypisuje mi to your game data is corrupt,ked dam opravit cez origin,prebehne,skontroluje napíše že všetko je ok.Ale stale nejde.
stiahni toto, sú tam aj inštrukcie: http://uloz.to/xzqb5UA/bf3-patch-dec3-zip
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Ahoj, chcem sa opytat, kupil som od jedneho uzivatela ucet na origin s hrou Battlefield 3, odoslal som mu peniaze, on mne prihlasovacie udaje, vsetko bolo take 2 dni v pohode az mi zrazu neslo prihlasit do originu, pritom emali a heslo som si hned zmenil. Takze mi vrta hlavou, kto a ako mi to ukradol... Je nejaka moznost, aby sa ten povodny majitel dostal s5 ku tomuto uctu ? aj ked som si tie udaje menil ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Sep, 2008, 07:27
Ferdie dakujem ,vyskúšam.Medzitym som si kupil usa verziu,ale ked pojde russian cd,
key pojde na druhom PC.
key pojde na druhom PC.
CPU : Intel i5- 10 400 F,Cooler:Arctic Cooling Freezer ExtremeMB:MSI Z97 G43,VGA:MSI 1070 Gaming, 8
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Podla mna je ked ma Cd keay a napise na support je to mozne,hlavne tieto veci by som nikdy takto nekupoval,kolko si dal za to ak mozem vediet?Endy napísal:Ahoj, chcem sa opytat, kupil som od jedneho uzivatela ucet na origin s hrou Battlefield 3, odoslal som mu peniaze, on mne prihlasovacie udaje, vsetko bolo take 2 dni v pohode az mi zrazu neslo prihlasit do originu, pritom emali a heslo som si hned zmenil. Takze mi vrta hlavou, kto a ako mi to ukradol... Je nejaka moznost, aby sa ten povodny majitel dostal s5 ku tomuto uctu ? aj ked som si tie udaje menil ?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
12 eur.
A je zaujimave, ze asi za den co mi to predal, napisal do svojho topicu, ze ma este jeden battlefield na predaj, len ci to nieje ten moj.
A vsimol som si, ze mi prisiel mail, ze mi bol uspesne zmeneny email, pritom ja som vtedy nic nerobil. No hold za hlupost sa plati, aspon nespravim 2x tu istu chybu.
A je zaujimave, ze asi za den co mi to predal, napisal do svojho topicu, ze ma este jeden battlefield na predaj, len ci to nieje ten moj.
A vsimol som si, ze mi prisiel mail, ze mi bol uspesne zmeneny email, pritom ja som vtedy nic nerobil. No hold za hlupost sa plati, aspon nespravim 2x tu istu chybu.
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
No za 24 tusim mas original...nj skoda 12eu....tak ich aspon varuj na tom fore
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
no to zalezi na akeho chudaka natrafis, ja som rusku verziu predal za 8eur ale poslal som aj original kod co mne dosiel, ten si si mal tiez vypytat.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro