Tomb Raider: Legend
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Tomb Raider: Legend
No, v tychto dnoch vide nova Lara, vraj konecne nadvezuje na prve dieli a neni nudna a onicom ako par poslednych, Chronicles, angel of darknes..
Co nato vravite?
Co nato vravite?
next gen = ak chces malo fps
- taky nie su co im to netrha pri normalnom rozliseni , to jest : od 1024x768 a vyssie + next gen
- na next gen treba next gen cpu, asi 4Ghz Conroe , alebo 4Ghz Athlon X2 , obdobne to je aj s Oblivion kde by sa ties taky 4Ghz Conroe zisiel
EDIT: No , teraz sa to s Patchom vykonovo trochu zlepsilo
- taky nie su co im to netrha pri normalnom rozliseni , to jest : od 1024x768 a vyssie + next gen
- na next gen treba next gen cpu, asi 4Ghz Conroe , alebo 4Ghz Athlon X2 , obdobne to je aj s Oblivion kde by sa ties taky 4Ghz Conroe zisiel
EDIT: No , teraz sa to s Patchom vykonovo trochu zlepsilo
s pozdravom, crux.
Neviete mi niekto poradit? Hned v prvej misii (tusim Bolivia) ako sa ucite prve skoky a pohyby, tak pred prvym pouzitim haka mi hra spadne do windowsov (skusal som to asi 100 krat) ... keD ma hra vyzve aby som pouzil hak, tak stlacim (defaultne tusim) Q potom to spadne. ci nemate niekto podobny problem...
Takto som cumel na monitor: :8O: , keD som to videl prvy krat.
Po dlhej dobe (po Diable II) nieco, co ma nepusti pred polnocou do postele. Next gen mi nejde zapnut, da sa strucne vysvetlit, co je to? Inak mi to ide celkom plynule 1024x768 aj pri zapnuti vsetkeho ostatneho. Moj HW viD. podpis, samozrejme trochu vyladeny.
Po dlhej dobe (po Diable II) nieco, co ma nepusti pred polnocou do postele. Next gen mi nejde zapnut, da sa strucne vysvetlit, co je to? Inak mi to ide celkom plynule 1024x768 aj pri zapnuti vsetkeho ostatneho. Moj HW viD. podpis, samozrejme trochu vyladeny.
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY