asi v júli som sa rozhodol, že si zaobstarám nejakú novú grafickú kartu. Nemal som peniaze na novú, tak som si jednu kúpil z bazáru. Bola to Sapphire HD 7770 vapor-x vtedy kúpená pred mesiacom, chlapík mi k tomu (vďakabohu) dal aj faktúru. Strčil som ju do PC a všetko vypadalo byť v poriadku, až kým neprešla cca hodina a karta začala zobrazovať artefakty. Hrany objektov začali mierne "zrnieť" a po dlhšom čase sa začal vlniť celý obraz. Skúšal som kartu podtaktovať, preinštalovať ovládače, dokonca som vyskúšal aj výkonnejší zdroj (mám 450W a hodil som tam 500W), dokonca som kartu skúsil aj na úplne inom PC. Problém sa nevyriešil a tak som sa rozhodol, že ju pošlem na reklamáciu naspäť do obchodu (eD'system - neodporúčam). Po asi dvoch (!!!) mesiacoch neustáleho sa vypytovania a naliehania mi niekto od nich zavolal a povedal mi, že dodávateľ takú kartu už nemá, ale že oni ešte majú nejakú na sklade, že či ju chcem. Súhlasil som. Prišla mi nová karta a všetko bolo OK. Až do dnes. Aj táto karta začína blbnúť presne tak isto ako predošlá. Je to vôbec možné? Neviete, čím to môže byť? Nemám vôbec chuť ju posielať naspäť na reklamáciu po mojej predchádzajúcej skúsenosti, lebo novú kartu by som uvidel hádam vo februári...
Ďakujem za odpovede a ospravedlňujem sa za trochu dlhší príspevok