Pripajam sa. Vsetci sme amateri, len Snake je lietadlo..
Urcite mi take stovky, ci tisice diskov, ako jemu nepreslo cez ruky, ale mne staci tych zopar stastnych ludi a na slavu sa mozem.. Fakt neviem, preco to riesis Snake? Ked raz niekto nema na to, aby zacvakal firme za obnovu dat a nepomahaju mu bezne recovery programy, tak ti moze byt ukradnuty nejaky Regenerator, co fyzicky sahne na 1-2% disku. Nikdy to nebyva viac, na to aby niekomu skapal vo win HDD to staci.
Ked su tie sektory v prdeli, nepomoze im nijake lacne riesenie, mozno ani najprofi. Takze o co ti ide? Ten disk je mrtvy, tak ci tak, ked na to niesu peniaze.
Zhorsil sa ti niekedy stav disku s HDD Regeneratorom? Mne nie, ale nie som dokonaly, takze ti to vyvracat nebudem, ze sa to nemohlo stat. Az bude percento uspechu toho programu mizerne, tak ho tiez prestanem pouzivat a varovat pred nim, ale zatial mam opacnu skusenost.
Mne, ani nikomu z mojich znamych ten program fakt v zivote neposral disk, na rozdiel od napriklad takeho HD Tune (write test) a nikomu teraz nevypisujem, ze HD Tune je amatercina a narobi viac skody, ako uzitku...
Neviem aku uspesnost maju R-Studio a GetDataBack. Priznam sa, neskusal som.
Pricina je ta, ze nebudem robit testy na skapinajucom disku, co ani nie je moj. Ale skusim aspon vianasobny format a pod., bezne manipulacie, omyly userov. Zatial som v pohode vsetky podobne omyly zvladol s Magic Recovery Pro. Zial uz sa nevyvija a s advanced formatom si moc asi nerozumie. Vyhrabal mi par krat z disku prakticky vsetky neprepisane data, ktore boli necitatelne s takou legendou, ako bol Easy Recovery Pro od Ontrack. Zaujimal by ma tvoj nazor na ten soft, ak ho vobec poznas. Jeden aj druhy.
O GetDataBack mi staci to, co napisal felipe. Ked to fakt hadze take hlasky, tak asi nic moc. Alebo mas na to nejake vysvetlenie? Naco by si vymyslal? Keby to fungovalo, tak to pouziva, nie?
Ked uz ma byt tato debata prinosna a mna to fakt zaujima, tak to nejak rozpis, ak sa ti chce. S tou casche som to napriklad vobec nepochopil. Podla mna, ak ma program pristupovat na HW urovni k disku, tak je OS oproti Dosu dost brzda. Taky rozdiel aspon vidim ja. Alebo si to vykladam zle?
felipe mrkni MHDD. Tiez stara, dobra amatercina.

Sice neviem ci cita do cashe, alebo nie, ale strasne veci podla mna ten program vie, len ho vediet ovladat... To sa iba domnievam, lebo vacsinu veci nechapem, ale videl disk, ktory nevidel Bios. Nechapal som.

Inac potom zdochol uplne, ale to bol fakt zmasakrovany HDD od zurvalca, co rozbil pol booku.