Dobry den, momentalne uvazujem o kupe tohto notebooku: http://www.shark.sk/vypoctova-technika/ ... w7pre64-0/
A chcel by som sa spytat, ze ako je tu riesene prepinanie intergovanej a samostatnej grafickej karty? Viem, ze na notebookoch, kde su Nvidia graficke karty to riesi technologia Optimus. Funguje nieco take aj u AMD kartach alebo je AMD karta zapnuta neustale?
Dakujem za odpoved...
Notebook - otazka
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Re: Notebook - otazka
Ahoj,mam pocit ze ATI to nema,hlavne vramci NTB by som porozmyslal nad tou nvidiou,podla mna to bude moc kurit cize to bude aj hlucnejsie...osobny nazor...chces konkretne ten notebook alebo ti je jendo?,za tu sumu je vela alternativ od Lenovo atd...
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
AMD má switchable graphics, dajú sa nastaviť dva mody. Buď podľa toho, či si na baterke(intel hd) alebo zapojený v sieti(radeon). Potom je druhá možnosť a to prepínanie podľa výkonu, keď zapneeš hru zapne sa radeon, si v browseri, ide intel. S druhou možnosťou som sa nestretol so 100% funkčným riešením, je to nespoľahlivé (teda aspoň v mojom prípade).
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Vies co, tento mi prisiel ako jediny pouzitelny pre mna. Nvidiu nechcem koli zlym skusenostiam predtym - problem s drivermi/neustale padanie driverov a podobne. S AMD (graficke karty) som nemal este problem ani na PC ani na notebookoch. Ale ked uz, tak nejaky ekvivalent k HD7670 cize naka GT640, co som momentalne nikde nenaisel spolu s 6GB+ RAM.
A ake su problemy pri prechode do hry a s5? Ked si pisal, ze nieje 100% spolahlive. Inak mne to aj niekde napise, ze ktora je zapnuta? Aby som sa neskor nedozvedel ze stale ficim na intelackej
A ake su problemy pri prechode do hry a s5? Ked si pisal, ze nieje 100% spolahlive. Inak mne to aj niekde napise, ze ktora je zapnuta? Aby som sa neskor nedozvedel ze stale ficim na intelackej

- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Odskúšané podľa výkonu to mám len na neoficiálnom univerzálnom driveri, pretože ten oficiálny nefunguje na mojom booku. Testoval som to na CS 1.6, a keď som ho zapol,mal som lagy, proste to šlo tak, ako keby radeon neťahal na plný výkon. Preto to nepoužívam
V cataliste píše, ktorá grafika je zapnutá
V cataliste píše, ktorá grafika je zapnutá
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto