Poradite co najlacnejsi notebook, ktory ma miesto pre 2xHDDcka? Nie miesto optickej mechaniky, ale zvlast.
Asi to budu min. 17,3" nie?
Thanks.
Procak i3/i5, windows nemusi byt, externa grafika min GT635.Seriovo staci ak ma nainstalovany len jeden 2,5" HDD, dodal by som tam vlastne SSD. Cenovo do 700€ najdem nieco take? Ak sa ale da aj lacnejsie...
Notebook - 2x2,5" SATA sachta
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Notebook - 2x2,5" SATA sachta
Spoiler: ukázať
Re: Notebook - 2x2,5" SATA sachta
a čo tak notebook, ktorý ma jeden klasický 2,5" disk a mSATa disk - ktorý si vymeníš za väčší?
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
urcite je to beznejsie, takychto notebookov je celkom dost, kludne aj 13,3 palcovy, napr. aj ten moj.
EDIT: len nie v kazdom notebooku sa k mSATA disku lahko dostanes - mohol by si stratit zaruku
EDIT: len nie v kazdom notebooku sa k mSATA disku lahko dostanes - mohol by si stratit zaruku
Naposledy upravil/-a tomas2893 v So 19. Jan, 2013, 21:40, upravené celkom 1 krát.
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
V tom pripade su to takmer vsetky co maju HDD s 32GB cache, kedze typicky su to mSATA SSD a bezny 2.5" HDD.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ale vidim pri instalacii OS 2disky? Teda SSD a HDD?
Nemam problem zeby som nemenil mSSD za ine, ostalo by tam to od vyrobcu, predpokladam ze citanie tych 300MB/s a zapis 200MB/s mat bude. Aj ked najlepsie by mi bolo zohnat book co ma jednu volnu 2,5"SATA sachtu, aj ked v dnesnej dobe mSSD to asi nebude realne kedze ako pisete vyrobca tam radsej da mensie mSSD a usetri miesto.
Nemam problem zeby som nemenil mSSD za ine, ostalo by tam to od vyrobcu, predpokladam ze citanie tych 300MB/s a zapis 200MB/s mat bude. Aj ked najlepsie by mi bolo zohnat book co ma jednu volnu 2,5"SATA sachtu, aj ked v dnesnej dobe mSSD to asi nebude realne kedze ako pisete vyrobca tam radsej da mensie mSSD a usetri miesto.
Spoiler: ukázať