lol, grafika uviazana na snurke

To co robis a o com je tento topic vobec nema zmysel, pretoze je to nepotrebna zbytocnost. Ze je dakto paranoidny este neznamena, ze nerobi blbosti. Pre mna za mna si to maj aj prisroubovane k bocnici, ale nic ti to nepomoze, pretoze s z principu nemas coho bat a karte sa nic nestane. To by si musel tym pc riadne plieskat o zem aby sa slotu alebo plosaku grafiky daco stalo. Pouzi hlavu a uvidis aku kravinu riesis.
Mal som toto raz spravene - ale kvoli tomu ze som mal kedysi davno na prd kontakty v AGP slote a potom mi nedetekovalo GPU. Pokial vsetko funguje ako ma, a kartu mas sroubnutu o zadny plech, nieje dvovod toto robit.
Doma som mal GTX275 od gigabyte, teraz mam 660Ti s DC2 od asusu, obe maju chladice jak hovado. Kamosovi som davnejsie skladal niekolko PC (este aj pre jeho kamosov) s GTX570 grafikou od asusu s DC2 chladicom (tiez hovado velke). Kamos si pc zobral pod pazuchu a cestoval s nim busom 40km domov. Hadaj co sa s grafikou stalo? Nic. A nepodopieral som ziadnu z nich. Pricom riziko roznych otrasov pri ceste busom a podobnymi prostriedkami je dost velke.
To uz o dacom svedci.
Inac ten fan od spodu za diskami ti pekne rozosiera airflow v bedni, kedze isto mas fan vpredu, ktory fuka cez disky dozadu. Jeho ucinok pekne kazis.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB